Orgasmul simultan: tehnici şi comunicare excitantă-contagioasă

Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.
  • Publicat:
Orgasmul simultan: tehnici şi comunicare excitantă-contagioasă

Orgasmul simultan constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe ale sexului. A vă bucura de orgasm în acelaşi timp este excitant şi unificator şi încheie partea activă a partidei de sex.

Dacă femeia are prima orgasm, nu este nici o problemă. Dimpotrivă, într-o pardită de sex incendiară, ea trebuie să aibă mai multe orgasme înainte ca partenerul ei să-l aibă primul. Dar ea îl poate avea pe cel final – probabil unul mai puternic – în acelaşi timp cu bărbatul. Şi aşa ar trebui să se întâmple. Problema reală este dacă bărbatul ejaculează înainte ca partenera lui să fi avut un orgasm. Numai dacă nu este extraordinar de viril, erecţia va scădea şi singurul mod de a continua să-şi excite partenera rămâne folosirea limbii şi a degetelor sau a unui vibrator. Din păcate, nu va mai avea prea mult chef, deoarece corpul lui va fi deja invadat de hormonii care îi scad excitaţia şi îi provoacă somnul.

Cum provoc orgasmul final simultan?

Dacă vreţi să vă coordonaţi orgasmele finale, trebuie să descoperiţi moduri de a provoca orgasmul mai mult sau mai puţin voluntar, susţine Paul Jenner în „Sex ca la carte”. Ajută mult dacă femeia are orgasme uşor, iar bărbatul are control bun.

Mai întâi, stabiliţi-vă ca scop să aveţi orgasme simultane. Nu lăsaţi acest acest lucru să devină o speranţă vagă. Va trebui să cooperaţi şi asta cere să aveţi un plan pe care va trebui să-l urmaţi amândoi.

În al doilea rând, exersaţi tehnicile care mai mult ca sigur îl/o vor face pe partener, partener/ă să aibă orgasm. Cu alte cuvinte, când simţi că se acumulează orgasmul, trebuie să-i faci ceva partenerului/ei ca să aibă şi el/ea orgasm. Ceva excitant. Din păcate, nu există nici o tehnică în măsură să facă un bărbat sau o femeie să aibă orgasm în câteva secunde. Totuşi, există tehnici care îi vor face pe majoritatea bărbaţilor şi femeilor să aibă orgasm foarte repede dacă sunt excitaţi/te.

  • Cel mai eficient lucru pe care o femeie îl poate face unui bărbat este să introducă un deget în anusul lui (zona anală fiind deja excitată şi lubrifiată).
  • Cel mai eficient lucru pe care bărbatul îl poate face femeii este să o lase să se masturbeze singură.

Masturbarea în doi… plăcere maximă

Există bărbaţi care nu vor ca partenerele lor să se masturbeze în timpul actului sexual. Îi face să se simtă ca nişte rataţi. Dacă bărbatul tău crede că ar trebui să ai orgasm doar prin ceea ce-ţi face el, această atitudine trebuie discutată şi schimbată imediat.

Este important să reuşiţi să vă masturbaţi împreună. Dacă nu ai făcut-o deja, lasă-l să te privească cum te masturbezi. Odată ce s-a bucurat de asta (se va bucura sigur), sunteţi pe drumul cel bun pentru a introduce masturbarea în actul sexual. Faceţi întotdeauna acest lucru într-un mod pozitiv, nu criticaţi niciodată greşelile, ci lăudaţi succesul. Explică-i că eşti singura care ştie cum să-şi mângâie clitorisul pentru ca orgasmul să se producă chiar la momentul potrivit.

Comunicarea joacă un rol foarte important în succesul orgasmului simultan. Trebuie să îi indici clar partenerului/ei că orgasmul se acumulează. Poţi să i-o spui direct. Este un început bun. Dar va fi mult mai eficient dacă vă comunicaţi excitarea în acelaşi timp. Excitaţia ta este… excitantă. Este contagioasă. Îl va excita pe partenerul tău. Şi vorbiţi obscen. Dacă este necesar, folosiţi fanteziile. Folosiţi-vă puterea minţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”