Măreşte-ţi şansele de cuplare!

Atât femeile, cât şi bărbaţii se vor simţi atraşi de cei care prezintă o capacitate reală de reproducere şi disponibilitate sexuală. Pentru a atrage un bărbat, femeia trebuie, În primul rând, să scoată În evidenţă trăsăturile care-i subliniază starea bună de sănătate şi disponibilitatea. Bărbatul, pe de altă parte, trebuie să-şi pună În evidenţă vitalitatea şi virilitatea.
  • Publicat:
Măreşte-ţi şansele de cuplare!

Atât femeile, cât şi bărbaţii se vor simţi atraşi de cei care prezintă o capacitate reală de reproducere şi disponibilitate sexuală. Pentru a atrage un bărbat, femeia trebuie, În primul rând, să scoată În evidenţă trăsăturile care-i subliniază starea bună de sănătate şi disponibilitatea. Bărbatul, pe de altă parte, trebuie să-şi pună În evidenţă vitalitatea şi virilitatea.

Lasă-te pe un picior

Dovezile medicale arată că o femeie perfect sănătoasă şi capabilă să poarte o sarcină prezintă o diferenţă Între talie şi şold de 30%. Adică circumferinţa taliei n-ar trebui să depăşească 70% din cea a şoldurilor. Asta Înseamnă să ai o siluetă de clepsidră. De-a lungul istoriei, aceasta este proporţia care s-a dovedit a fi cea mai cuceritoare pentru bărbaţi. Iar felul În care poţi sublinia această diferenţă este simplu: doar Înclină-ţi bazinul, astfel Încât greutatea corpului să cadă pe un picior.

Machiaj discret şi lentile de contact

|n aproape toate ţările, ochii mari sunt consideraţi atrăgători. Machiajul face ca ochii să pară mai mari. Dacă ochii par mai mari În comparaţie cu partea de jos a chipului, vor stârni sentimente de protecţie din partea bărbaţilor. Când o femeie se simte atrasă de un bărbat, pupilele i se dilată, iar mascara, fardul şi creionul de ochi creează, În mod artificial, impresia de interes susţinut din partea lor. Vorbim Însă despre un machiaj cât mai natural, nu fard aplicat cu mistria. Lentilele de contact dau impresia că ochii sunt scânteietori, cu pupilele dilatate, ce atrag ca un magnet.

Pantof stiletto

Bărbaţii se dau În vânt după femeile care poartă tocuri Înalte. Picioarele par mai lungi, spatele se arcuieşte, fundul pare mai bombat, laba piciorului, mai mică, iar pelvisul este Împins Înainte. De asemenea, când o femeie merge pe stradă, pasul ei are ceva distractiv, propriu, care Îi pune În evidenţă zona pelviană. Tocurile accentuează acest balans de pe un picior pe altul, iar o pereche de blugi mulaţi garantează că toate privirile se vor Îndrepta către posteriorul ei proeminent. Marylin Monroe este faimoasă şi pentru faptul că-şi tăia un centimetru şi jumătate din tocul stâng, pentru a-şi accentua balansul şoldurilor.

Decolteu discret

Rochiile decoltate şi sutienele cu burete accentuează ideea de sexualitate. Toate cercetările despre sex realizate prin sondaje dovedesc că bărbaţii iubesc sânii de toate formele şi mărimile. Decolteul este cel care le aţâţă imaginaţia cel mai tare, indiferent că vorbim de sâni de mărimea unor mere sau a unor pepeni. Când o femeie este atrasă de un bărbat, de multe ori se apleacă aducându-şi braţele aproape de corp, astfel Încât să-şi ridice sânii şi să-şi pună În evidenţă decolteul. Cu discreţie Însă, ca gestul să nu pară un truc ieftin.

Buze roşii

Optează pentru nuanţe mai aprinse de ruj, dacă vrei să atragi atenţia unui bărbat sau să obţii o Întâlnire. Când o femeie este excitată, buzele, sânii şi organele ei genitale se măresc şi se Înroşesc, prin vascularizare. Rujul este o invenţie egipteană, veche de 4000 de ani, al cărei scop iniţial a fost să reproducă la nivelul feţei organele genitale Înroşite ale femeii excitate. Aşa se explică de ce bărbaţii consideră că rujul roşu este cel mai senzual şi mai incitant. ţuguiatul şi trecutul limbii peste buze scot În evidenţă acelaşi lucru.

 

Citeşte mai multe în: “Limbajul trupului În dragoste”, curteaveche.ro

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân