In jurul lumii, pe urma curiozitatilor sexuale

Intr-o vreme, barbatii consumau sangele menstrual al partenerei, placenta si chiar organe genitale ca sa fie mai virili.
  • Publicat:
In jurul lumii, pe urma curiozitatilor sexuale
In jurul lumii pe urma curiozitatilor sexuale

Ti-ai imaginat vreodata ca tu si iubitul tau ati putea folosi sangele menstrual pe post de… afrodisiac? Ei bine, in trecut, barbatii erau convinsi ca aceasta potiune, alaturi de placenta si chiar organele genitale (umane) consumate ii va face mai virili. Afla mai multe curiozitati sexuale din jurul lumii mai jos!

1. Cele mai bizare afrodisiace folosite vreodata sunt acelea cu elemente de canibalism – intr-o vreme, barbatii consumau sangele de la menstruatie, placenta si chiar organe genitale ca sa fie mai virili. Eunucii chinezi mancau creierii criminalilor care erau decapitati, convinsi ca organele sexuale li se vor regenera.

2. Cea mai ridicola metoda contraceptiva – Soranus (A.D. 98-138), un doctor grec care a practicat meseria in Roma, pe vremea imparatului Adrian, sustinea ca pentru protectie impotriva sarcinii femeia trebuie doar sa-si tina respiratia in momentul ejacularii.

3. Cel mai mic si mai mare penis uman – potrivit studiilor efectuate de Kinsey, „micropenisul” ar masura 2,5 cm, dar literatura medicala pomeneste unul care nu masoara mai mult de 1 cm! Cat despre cel mai mare, in 1935 dr. Jacobus mentiona, intr-un volum, o marime de 29 cm, dar cel mai cel este un penis de 35,5 cm, amintit in cartea specialistului american David Reuben.

Fantasme de sezon

Cativa sexologi din Franta realizeaza din timp in timp un sondaj despre fanteziile sexuale ale francezilor. Au descoperit ca in luna decembrie a anului trecut, cei mai multi dintre ei – 7 din 10 – au spus ca si-ar dori sa faca dragoste cu nimeni altcineva decat partenerul actual, dar intr-o atmosfera cu totul speciala, tandra, romantica. Efectul Craciunului…

Craciun fierbinte

1. Studii realizate in mai multe tari arata ca cea mai mare rata a avorturilor dintr-un an este intre lunile ianuarie si martie.

2. Numarul testelor HIV creste foarte mult in primul sfert al anului.

3. Cele mai mari vanzari la prezervative se inregistreaza chiar inainte de 24 decembrie.

4. Rata nasterilor tinde sa fie mai ridicata in septembrie, exact la noua luni de la Sarbatorile de iarna.

5. Septembrie este, de altfel, luna in care se nasc cei mai multi copii din parinti necasatoriti.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”