Forum Sex: Egoismul in pat

Discuta cu partenerul tau despre probleme sexuale!
  • Publicat:
Forum Sex: Egoismul in pat
Forum Sex: Egoismul in pat

Am o problema cu partenerul meu, pe care nu am indraznit sa o discut pana acum cu el. In timpul actului sexual, este extrem de egoist, placerea lui si atat. Cred ca numar pe degetele de la o mana partidele in care m-am simtit si eu bine, in 2 ani de cand suntem impreuna. Cum sa deschid subiectul?

Propun sa abordezi subiectul asa cum l-ai abordat si atunci cand ne-ai scris noua, adica direct. Spune-i partenerului tau ce anume te nemultumeste si incercati sa gasiti impreuna o solutie. Poate el nici nu este constient de ceea ce se intampla si nu m-ar mira sa fie asa din moment ce tu nu spui nimic. Si apoi, de ce insisti daca nu-ti place?! Doi ani inseamna totusi ceva!

De altfel, pe barbati ii flateaza o astfel de discutie, daca gasesti modul ideal (in functie de temperamentul sau, de educatie, de calitatea relatiei pe care a-ti dezvoltat-o) de a aborda acest subiect. Si toata lumea va iesi castigata din rezolvarea acestei probleme. Rar barbatii au norocul ca „misterioasa” femeie sa-i invete tainele dorintelor ei si privesc aceasta discutie ca pe un adevarat privilegiu. Dar nu uita: tonul face muzica!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dragostea pune organismul in miscare
Dragostea pune organismul in miscare
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc