Forum Sex: Egoismul in pat

Discuta cu partenerul tau despre probleme sexuale!
  • Publicat:
Forum Sex: Egoismul in pat
Forum Sex: Egoismul in pat

Am o problema cu partenerul meu, pe care nu am indraznit sa o discut pana acum cu el. In timpul actului sexual, este extrem de egoist, placerea lui si atat. Cred ca numar pe degetele de la o mana partidele in care m-am simtit si eu bine, in 2 ani de cand suntem impreuna. Cum sa deschid subiectul?

Propun sa abordezi subiectul asa cum l-ai abordat si atunci cand ne-ai scris noua, adica direct. Spune-i partenerului tau ce anume te nemultumeste si incercati sa gasiti impreuna o solutie. Poate el nici nu este constient de ceea ce se intampla si nu m-ar mira sa fie asa din moment ce tu nu spui nimic. Si apoi, de ce insisti daca nu-ti place?! Doi ani inseamna totusi ceva!

De altfel, pe barbati ii flateaza o astfel de discutie, daca gasesti modul ideal (in functie de temperamentul sau, de educatie, de calitatea relatiei pe care a-ti dezvoltat-o) de a aborda acest subiect. Si toata lumea va iesi castigata din rezolvarea acestei probleme. Rar barbatii au norocul ca „misterioasa” femeie sa-i invete tainele dorintelor ei si privesc aceasta discutie ca pe un adevarat privilegiu. Dar nu uita: tonul face muzica!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dragostea pune organismul in miscare
Dragostea pune organismul in miscare
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân