Flirtul cu un bărbat: 5 greșeli pe care le fac chiar și cele mai încrezătoare femei

  • Publicat:
Flirtul cu un bărbat: 5 greșeli pe care le fac chiar și cele mai încrezătoare femei

Unul dintre cele mai eficiente moduri de a începe o relație și de a-i arăta unui bărbat că ești interesată de el este să flirtezi. Flirtul demonstrează încredere de sine! Cu toate acestea, flirtul este o artă. Și trebuie folosită cu atenție.

Iată 5 greșeli pe care le pot face și cele mai încrezătoare femei.

5 greșeli pe care le pot face și cele mai încrezătoare femei atunci când flirtează

Este bine să îți știi dinainte propriul stil de flirtaj, pentru că anumite gesturi te pot face chiar mai interesantă și mai încrezătoare și pot influența în mod categoric mesajul trimis către cel pe care vrei să îl seduci.

O abordare mult prea directă, mult prea agresivă

Este în regulă să îi arăți unui bărbat că ești interesată de el, însă ai grijă să nu pari prea agresivă în tot acest proces. Nu încerca să îi acaparezi atenția cu tot dinadinsul. Vei risca să cazi în zona de disperare.

Faci prea multe jocuri

Jocul poate părea intens și plăcut la început, însă bărbații care își doresc cu adevărat o legătură sentimentală, nu vor continua să urmărească o femeie care nu știe ce își dorește.

Citește și: Tehnici de flirt cărora nici un bărbat nu le poate rezista

Lipsa de respect

Sarcasmul sau umorul pot fi instrumente importante atunci când flirtezi cu un bărbat, însă ai grijă că acestea să fie folosită cu măsură. În caz contrar, pot transmite răutate sau lipsă de respect.

Încerci să pari ceea ce nu ești

Păstrează-ți latura autentică și nu încerca să te transformi în altcineva pentru că ai senzația că așa poți fi mai interesantă. Bărbații vor observa asta și nu vor crea o conexiune reală cu tine.

Devii rapid prea dependentă

Bărbații își doresc o femeie care poate avea grijă de ea. Nu încerca să devii „sufocantă” dacă abia v-ați cunoscut. Nu încerca să îl acaparezi cu totul, lasă-l și pe el să facă pași către tine. Disperarea sau atitudinea mult prea dependentă nu este deloc atractivă în ochii unui bărbat.

Citește și: Spune-mi cum flirtezi ca ți spun ce relație o ai!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân