Dr. Cristian Andrei dezvăluie cum arată o femeie că iubește: Vine ca Ana lui Manole cu berea când repari mașina (ALTCEVA cu ADRIAN ARTENE)

  • Publicat:

Dr. Cristian Andrei, binecunoscut publicului larg datorită aparițiilor la TV, în diverse emisiuni de succes, a reușit, de-a lungul anilor și grație practicii, să devină un soi de guru al relațiilor.

Invitatul lui Adrian Artene a dat o serie de indicii bărbaților care sunt interesați să afle dacă o femeie îi iubește.

„În primul rând, ea te consideră pe tine un întreg, te ia în considerare ca pe un tot. Adică ea știe că probabil îți trebuie să repari la mașină ceva și știe și că-ți trebuie o bere la asta și vine. Nici nu mai e nevoie să-i spui ‘adu-mi o bere’, vezi că vine ca Ana lui Manole acolo cu berea. Deci te iubește ca pe un întreg. De asemenea îți iubește copilul necondiționat. De asemenea, te simte pentru că ea este dotată și cu instinct matern. Te simte când ești vulnerabil, când ești răcit, iarăși este cu ceiulețul lângă tine. Când ți-e frică, te simte uneori. Îți spune că ți-e frică și tu negi: Mie? Mum să-mi fie mie frică? Dar ea te simte, ok? Faptul că are instinctul matern este colosal, pentru că noi avem nevoie de instinct matern când suntem vulnerabili.

Dar nu recunoaștem asta. Noi credem, bărbații, că avem instinct patern, nu? Ce înseamnă instinctul patern? N-are nicio legătură cu instinctul matern. Instinctul patern înseamnă ‘ăsta e spermatozoidul meu, e copilul meu, e urmașul meu, pe ăsta îl apăr pe ăsta-l iubesc, al celuilalt să moară’. Adică la majoritatea speciilor masculi ucid puii făcuți de alți masculi. Și dacă te căsătorești cu o femeie care are un băiețel din altă căsătorie, ai această tendință de a-l persecuta pe acest băiețel (…)  În timp ce instinctul matern înseamnă să protejezi ce este vulnerabil.

Ce face un bărbat dacă se uită la un meci de box și unul primește un pumn, cade și celălalt îi dă în continuare pumni cât este căzut? Zice ‘desființează-l, frate, cât ai timp’. Altceva face o femeie când vede asta: ‘lasă-l, mă, săracul, că e pe jos’. Da, ea îl simte pe cel vulnerabil și instinctul matern îi spune să oprească meciul. Bărbații nu opresc meciul până când nu este distrus celălalt bine, nu până când moare. Pentru a fi sinceri, știm că femeile sunt mult mai sadice când e vorba de competiția între ele. Adică se extermină, realmente. Dar bărbatul are această violență în el în virtutea instinctelor lui. Dacă ar avea instinct matern, bărbatul ar fi minunat”, spune dr. Cristian Andrei, care a explicat că există, într-o proporție mai mică, instinct matern și la bărbați, pentru că au și hormoni feminini, nu doar testosteron.

 

Urmărește aici ediția integrală a podcastului Altceva cu Adrian Artene:

 

 

Citește și: HĂRȚILE IUBIRII. DR. CRISTIAN ANDREI: „Femeia înșală pentru că moare emoția. Amanții înflăcărați sunt familiștii”| ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Urmărește CSID.ro pe Google News