Doua se infrunta si cine castiga?

Inainte de a da relatiei un plus de devotament strange cat mai multe informatii menite sa te ajute si sa te fereasca de capcanele dragostei.
  • Publicat:
Doua se infrunta si cine castiga?
no title

Ti se poate intampla si tie, nu zice „Nu!”, ca nu ai de unde stii. Peste noapte te trezesti ca visezi cu ochii deschisi la colegul pe care pana mai ieri nici ca-l bagai in seama. Dar s-ar putea sa fie pachet cu tot cu iubita consoarta. Deci, fii cu bagare de seama!

De la vorbe la un telefon acasa

E atat de simpatic, de atent si de implicat incat te intrebi, pe buna dreptate, daca nu e cumva dintr-o alta specie. Te-ai aprins? Ia vezi ce sanse reale ai sa mergi mai departe. Un telefon sau un sms la ore inopinante si ai rapid niste indicii clare asupra situatiei familiale. S-ar putea sa-ti raspunda jumatatea feminina a casei, e neplacut, dar macar iesi basma curata, chiar daca un pic sifonata.

Treci acasa, mon cher…

Te-a dus de nas? Sa speram ca nu, desi se mai intampla. Ei bine, fereste-te cat poti de o confruntare directa! Indiferent ca e la domiciliu sau la serviciu, urmarile sunt la fel de neplacute. Simtul proprietatii genereaza tipete, urlete si injurii de tot felul.

Si paruiala face parte din scenariu, depinde insa de temperament. Imagineaza-ti fetele celor din jur si anticipeaza comentariile de dupa… Merita distractia? Un sondaj in randul celor patiti zice ca nu.

Cu catel, purcel si cu tinichea de coada

Singura de ceva vreme si dintr-o data apare sufletul pereche. Entuziasmul atinge cote maxime si nici ca te-ai gandi la ce pericol te expui. Gentlemanu’ in persoana poate e dus la primarie chiar de 2, 3 ori si mai are de achitat si taxe pe la scoala. E genul venit prin recomandare, deci verifica mai intai de toate si sursa. Haremu’ se practica in Tarile Arabe… 

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
De ce ne insala barbatii?
De ce ne insala barbatii?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân