Cum știi că te-ai măritat cu bărbatul potrivit. 5 semne care îți arată că va sta lângă tine până la adânci bătrâneți

  • Publicat:
Cum știi că te-ai măritat cu bărbatul potrivit. 5 semne care îți arată că va sta lângă tine până la adânci bătrâneți
Sursa foto: shutterstock

Iubirea adevărată nu înseamnă doar grijă, atenție și cadouri. E nevoie de mult mai mult decât atât pentru a spune răspicat: „El e alesul!”

Iată câteva indicii pe care ar fi bine să nu le ratezi.

Te face să te simți în siguranță

Bărbatul potrivit ție nu fuge atunci când ai o zi mai proastă, când lucrurile poate că nu îți merg tocmai bine sau când te vede la pământ. Bărbatul potrivit ție te face să te simți în siguranță și nu suportă să te vadă că suferi.

Nu este într-o competiție în relația cu tine

Bărbatului potrivit ție îi va plăcea să te vadă pe picioarele tale, puternică și sigură pe tine. Și te va susține până vei ajunge acolo. El nu se va simți amenințat de puterea ta, iar dacă vei cădea, va fi acolo să te ridice. Să te sprijine. Nu va profita de căderea ta pentru a se simți superior.

Este mândru că ești a lui

Bărbatul potrivit ție nu va fi deranjat că cei din jur vor să stea în preajma ta, că găsesc interesant ceea ce spui sau etc. Dimpotrivă, se va simți mândru că te-a ales și ești a lui. Nu te va ascunde nici de prieteni și nici de familie, chiar te va scoate în față, se va simți grozav dacă aceștia vor ajunge să te iubească la fel ca el.

Îți înțelege fiecare stare

Bărbatul potrivit ție te înțelege doar dintr-o privire, chiar și atunci când nu îi poți da o explicație cu privire la ce simți. De altfel, va face tot ce îi stă în putere pentru că tu să te simți mai bine.

Îți va înțelege și dezechilibrele hormonale, și perioada delicată a lunii, dar și când ai ratat interviul ăla important. Pur și simplu, va fi acolo.

Nu face lucrurile în locul tău

Bărbatul potrivit ție te va învăța cum să te ridici dacă ai căzut, dar te va lăsa să crești sănătos alături de el. Să devii cea mai bună versiune a ta. Să devii o femeie puternică și încrezătoare.

Va vrea să te descurci pe cont propriu, pentru situațiile în care el poate că nu va fi acolo. El îți va fi mereu alături, însă te vrea și puternică, luptând cu propriile arme.

Citește și: Cum arată soția ideală? 7 calități pe care bărbații le caută într-o femeie

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Cum să găsești iubirea după 40 de ani
Cum să găsești iubirea după 40 de ani
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân