Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut

  • Publicat:
Cum să-l faci să regrete că te-a pierdut
Sursa foto: shutterstock

După o despărțire urmează o perioadă dificilă în viața oricărei femei care a iubit. Însă să nu crezi că răzbunarea este arma potrivită. Există alte câteva trucuri care îl vor face să regrete că te-a pierdut și pe care noi ți le vom împărtăși azi. Iată despre ce e vorba!

Cum să îl faci să se întoarcă oricând la tine. 7 trucuri care chiar funcționează

Nu face nimic negândit

Nu lăsa furia și durerea să te orbească. Nu îți pierde nici bunul simț. Nu risca nici prieteniile sau propria-ți muncă doar pentru a te răzbuna, nu duce nicăieri și nici nu te ajută în niciun fel.

Fii cerebrală

Este absolut firesc să te simți tristă sau deprimată după o ruptură. Însă dă-ți timp să depășeșți totul și să îți recâștigi încrederea în tine. Nu te arunca în alte relații și stabilește limite clare atunci când decizi să mergi la un date.

Citește și: Ce rișți când intri imediat după despărțire într-o nouă relație? Nu face aceste greșeli

Fii demnă

Nu te apuca să împrăștii zvonuri și vorbe grele despre fostul. Modul tău elegant de a reacționa îl va pune pe gânduri și îl va face să te regrete. Fii matură și demnă în acțiuni.

Stai în „no contact”

Întreruperea contactului este primul pas în a-l face să regrete că te-a pierdut. Cu cât distanța dintre voi va fi mai mare, cu atât gândurile sale vor fi îndreptate spre tine. Trebuie să fii fermă și nu cedezi, oricât de greu ți s-ar părea. Nu îi arăta că ești afectată.

Fă tot ceea ce nu ai putut face cât ai fost cu el

Bucură-te de avantajele de a fi singură, ieși cu prietenii, mergi la teatru sau la film, fă chiar și ceea ce lui nu îi plăcea, iar tu nu puteai face când erai cu el. Acum ești tu cu tine, ia-o ca pe o eliberare!

Citește și: De cât timp avem nevoie pentru a trece peste o despărţire

Muncește să ai succes

Atinge-ți obiectivele personale, academice și profesionale. Focusează-te pe tine și pe munca ta. Nu doar că te va abate de la gândurile anxioase ce îți inundă acum mintea, dar îți va da și acea stare de satisfacție de care ai atâta nevoie. Bonus, îl vei pune și pe el pe gânduri!

Fii într-o formă de invidiat

Și nu în ultimul rând, chiar dacă sună superficial, să te menții în formă este poate cel mai important aspect care îl va face să te regrete. Să investești în tine și în felul în care arăți este absolut necesar. Așa că fă-ți abonament la sală, tonifiaza-te și afișează-te numai zâmbet! Reacțiile nu vor întârzia să apară, vei vedea.

Surse: Hack Spirit, He Texted, Times of India

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân