Cum reacţionează bărbaţii atunci când sunt refuzaţi în dormitor (studiu)

Respingerea in dormitor conduce la o gama larga de raspunsuri iar un studiu recent a scos la iveala cele mai probabile reactii ale barbatilor care se confrunta cu refuzul unei partide de sex din partea partenerei.
  • Publicat:
Cum reacţionează bărbaţii atunci când sunt refuzaţi în dormitor (studiu)

Respingerea in dormitor conduce la o gama larga de raspunsuri iar un studiu recent a scos la iveala cele mai probabile reactii ale barbatilor care se confrunta cu tentatii ispititoare in dormitor si cum au fost alungate in ultimul moment aceste experiente.

Studiul, condus de VictoriaMilan – site de dating pentru persoane casatorite sau intr-o relatie in cautarea unei aventuri extraconjugale, a aruncat o privire in spatele usilor inchise ale dormitoarelor a 9.507 dintre mebrii sai activi femei din 23 de tari pentru a descoperi cum reactioneaza barbatii atunci cand sunt refuzati in dormitor de catre femei.

1. Enervarea sau comportamentul agresiv reprezinta reactia cea mai frecventa #1 din partea barbatilor carora li se refuza placerea unei sesiuni de pasiune. Este probabil ca agresivitatea sa acopere sentimentele profunde de respingere si jena. Femeile care au pus frana afirma ca au experimentat aceasta reactie alpha masculina din partea barbatilor Unguri, Irlandezi si Portughezi.

2. Tratamentul tacerii (indiferenta) urmata de o iesire dramatica cu usa trantita reprezinta a doua cea mai frecventa reactie din partea unui tip care a facut doar preludiul inainte sa fie alungat. Refuzul de a discuta problema sau de a negocia reprezinta un comportament des intalnit la barbatii Austrieci, Elvetieni, Finlandezi si Norvegieni.

3. Ademenirea cu farmecul si incercarea de a-si convinge iubita sa cedeze reprezinta a treia cea mai frecventa reactie pe care o vad femeile cand pun capat unei potentiale sesiuni de dragoste. Rationamentul, pledoaria si manipularea, el spunand ceea ce crede ca isi doreste sa auda ea, sunt toate tactici incercate de barbatii din Republica Ceha, Grecia, Franta, Noua Zeelanda si Polonia care au fost izgoniti din dormitor.

4. Tratarea situatiei ca un barbat si luarea respingerii ca pe o gluma reprezinta a patra cea mai frecventa reactie a iubitilor refuzati si probabil cel mai atragator deznodamant al unei situatii jenante in dormitor. Barbatii care inteleg cererile iubitei de a se opri si care nu exercita presiune asupra ei pentru a continua sunt deobicei din Australia, Olanda, Danemarca, Suedia, Regatul Unit si Statele Unite.

5. Cel mai socant comportament raportat a fost din partea femeilor care au vazut efectiv cum iubitul refuzat isi ia telefonul si incepe sa gliseze sau sa trimita mesaje pentru a gasi pe altcineva cu care sa o puna. Deobicei, aceasta ploaie de mitocani sunt in Belgia, Germania, Spania, Italia, Africa de Sud si lasa un semn de intrebare daca relatia este si altceva decat una fizica.

Sigurd Vedal, Fondator si CEO al site-ului Victoria Milan, a afirmat ca a respinge un barbat in dormitor este dreptul femeii si este dreptul barbatului sa aiba o reactie sincera.

Fie ca face o gluma, se aprinde, ademeneste cu farmecele sale sau se abtine complet, ceea ce vedem reprezinta reactii sincere din partea barbatilor aflati intr-o pozitie compromitatoare.
Reactia pe care ei o aleg este instinctiva – si probabil o previzualizare putin secreta a cum ar fi putut fi sexul daca ea ar fi spus da
”.

Studiul a fost realizat in 23 de tari: Suedia, Australia, Portugalia, Austria, Danemarca, Belgia, Finlanda, Spania, Norvegia, Grecia, Polonia, Franta, Italia, Ungaria, Statele Unite, Olanda, Noua Zeelanda, Germania, Regatul Unit, Irlanda, Republica Ceha, Elvetia si Africa de Sud.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”