Cum îți dai seama că bărbatul pe care ai pus ochii e „luat”

  • Publicat:
Cum îți dai seama că bărbatul pe care ai pus ochii e
Sursa foto: shutterstock

Extrem de atrăgători de cele mai multe ori, bărbații indisponibili sunt o pierdere de vreme pentru femeile care vor mai mult de o noapte pasională. Te regăsești? Ai fost vreodată prinsă în mrejele unui bărbat căsătorit? Iată la ce semnale trebuie să fii atentă la bărbatul ales.

Are urmă de verighetă pe… inelar

Dacă nu este destul de „amețit” sau neatent încât să uite să își scoată verigheta, bărbatul căsătorit poate avea o urmă de verighetă pe inelar. Acesta poate fi un indiciu puternic.

Îți memorează numărul de telefon, dar nu îl notează

Când îți cere numărul de telefon, bărbatul căsătorit va folosi texte de genul „Am o memorie excelentă, doar da-mi numărul”. De cele mai multe ori, când un bărbat alege să NU își noteze numărul de telefon, cel mai probabil are legătură cu soția sa care l-ar putea descoperi.

Sau… îți dă el un număr de telefon la care, însă, dai de mesageria vocală

Dacă ați apucat să faceți schimb de numere de telefon, iar atunci când încerci să dai de el, dai de… mesageria vocală, ei bine, cavalerul ți-a dat doar un număr „de agățat”.

Motivele ar trebui să fie cu atât mai îngrijorătoare cu cât acesta îți respinge în mod repetat apelurile și te sună el mai târziu sau vrea să vorbiți prin SMS.

Nu împărtășește detalii personale

Un bărbat căsătorit nu este foarte deschis în a oferi informații personale, precum cu ce se ocupă, unde locuiește și etc. Deci, dacă evita aceste subiecte, are clar ceva de ascuns.

Se poartă diferit atunci când întâlnește un cunoscut

Dacă după ce flirtează în mod direct cu tine, iar mai apoi dați peste vreun prieten sau vreun cunoscut, iar el devine brusc distant sau nu te prezintă respectivei persoane, acesta este iarăși un red flag.

Nu răspunde la telefon de față cu tine

Îi sună telefonul în preajma ta, iar el îți spune că „nu e nimic important”? Sau se îndepărtează cu pretextul că este „apel de la serviciu”? Fii precaută, s-ar putea să ai de-a face cu un bărbat însurat!

Citește și: 8 semne că bărbatul de lângă tine e indisponibil emoțional: nu vei face niciodată casă bună cu el!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân