Cel mai puțin recomandat aliment pe care să-l comanzi la prima întâlnire

Te simți îngrijorat în legătură cu prima ta întâlnire? Încearcă să reziști tentației de a comanda alimente picante pentru a reduce considerabil din posibilele riscuri ce ar putea să apară și bucură-te de succesul primei tale întâlniri!
  • Publicat:
Cel mai puțin recomandat aliment pe care să-l comanzi la prima întâlnire
Cel mai puțin recomandat aliment pe care să-l comanzi la prima întâlnire Sursa foto: Shutterstock

Prima impresie este cea mai importantă atunci când vine vorba de prima întâlnire și, desigur, este bine să te asiguri că oferi o primă impresie pozitivă, mai ales dacă speri și la o a doua întâlnire. De asemenea, punctualitatea este o considerabilă majoră, iar întârzierea la prima întâlnire programată te va poziționa din start pe o poziție nefavorabilă.

Majoritatea primelor întâlniri includ acele ieșiri romantice la restaurant pentru cină. Aplică bunele maniere învățate de-a lungul timpului, inclusiv aceea de a nu mesteca cu gura deschisă și de a nu ține coatele pe masă. Așază șervetul în poală și folosește tacâmurile corespunzător. Nu alege să organizezi o primă întâlnire într-un restaurant asiatic dacă nu te pricepi la manevrarea bețișoarelor.

Cu toate acestea, dacă iei decizia finală de a organiza prima întâlnire la un restaurant, amintește-ți că există anumite alimente pe care probabil ar trebui să le eviți cu orice preț.

Alimentele picante, nerecomandate la prima întâlnire

Aripioarele de pui sunt pur și simplu nerecomandate pentru o primă întâlnire. Pentru majoritatea oamenilor, nu este nimic atrăgător la a-ți folosi mâinile pentru a mușca din aripioarele de pui pline de grăsime și sos sau la a-ți linge rezidurile de sos de pe degete. Păstrează aceste aripioare de pui pentru atunci când ești într-o relație sau începi să te cunoști cu persoana cu care ieși la această primă întâlnire. Cu timpul, vei începe să-ți arăți și defectele și imperfecțiunile.

În timp ce aripioarele de pui sunt o alegere nerecomandată, cel mai rău lucru pe care a-i putea să-l comanzi la o primă întâlnire îl reprezintă alimentele foarte picante. Ardeii iuți conțin capsaicină, o substanță chimică care încălzește temperatura corpului și induce transpirația. De asemenea, poate declanșa lăcrimarea ochilor și curgerea nasului.

Desigur, îți poți șterge nasul, dar picăturile fluidelor corporale în masă sunt imposibil de îndepărtat și ar putea să-ți strice planurile unei a doua întâlniri. În plus, consumarea alimentelor picante ar putea să provoace arsuri la stomac sau indigestie. Încearcă totuși, oricât de mare ar fi tentația, să păstrezi acest tip de alimente pentru o întâlnire cu prietenii sau când petreci timp singur.

Surse: msn.com, love.allwomenstalk.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân