Ce faci cand iubitul tau e egoist?

Daca si iubitul tau se numara printre ei da-i o lectie!
  • Publicat:
Ce faci cand iubitul tau e egoist?
Ce faci cand iubitul tau e egoist?

Ocazional, si tu esti o partenera egoista. Trebuie sa recunosti. La fel de bine, sunt momente in care el este egoist. Dar ce e de facut cu un partener care nu da semne ca s-ar gandi si la placerea ta?

Ei bine, atitudinea lui ar putea constitui o problema delicata pentru viata voastra de cuplu. Motiv pentru care gasirea unor solutii devine absolut necesara. In acest sens, lucrurile sunt un pic complicate, intrucat exista foarte multe situatii in care un partener este egocentrist. Cele mai frecvente dintre ele si cum sa le faci fata gasesti mai jos.

1. Nu stie cum sa iti ofere placere
Incredibil dar unii masculi habar nu au cum sa satisfaca o femeie. Ignoranti, ei considera ca este absolut normal sa se concentreze doar pe ceea ce simt ei. Daca si iubitul tau se numara printre ei da-i o lectie… practica! Punandu-l sa te priveasca, arata-i ce si cum sa faca. La fel de bine, poti sa il cooptezi in aceasta lectie: directioneaza-l inspre sensul unic al placerii!

2. Misogin in pat?
Partenerul tau accepta cu mare drag placerile orale dar cand vine vorba sa iti intoarca favorul ezita? Nu-l cruta data viitoare cand se pune aceasta problema. Campania pentru drepturile tale erotice trebuie sa inceapa cu un “ok, dar eu prima”. Apoi, sa continue cu o discutie care sa lamureasca toate problemele pentru ca in final sa ajungeti la un armistitiu.

3. Graba strica treaba
Stim foarte bine ca barbatii se excita mult mai usor decat femeile. Prins intr-o stare de excitatie maxima, partenerul tau vrea sa ajunga cat mai repede la destinatie. Nu e tocmai bine, intrucat viteza lui ucide… tot cheful tau. In acest caz, trebuie sa ii arati importanta preludiului pentru tine si sa ii explici ca va fi cu siguranta mult mai bine cand amandoi veti fi pregatiti pentru ce urmeaza. Nu doar el.

4. Nu ii pasa de placerea ta
Este o problema deja foarte grava. Primul pas – discutati. Pana cand isi da seama ca, la fel cum pentru tango e nevoie de doi si intr-o relatie tot de doi e nevoie. In nici un caz nu-i spune pe un ton acuzator “nu te gandesti decat la tine”! Incearca sa il provoci cu o remarca precum “nu am avut inca un orgasm cu tine”.

Barbatii iau de obicei afirmatii ca aceasta foarte personal asa ca fii sigura ca data viitoare, motivat de orgoliu, va schimba lucrurile. Si cand o face, multumeste-i cu o afirmatie pozitiva precum “aaaah”.

Iar cand lucrurile se calmeaza, fa un gest simplu dar care ii place, cum ar fi sa te joci cu parul lui – va avea o revelatie garantat. Odaca ce partenerul tau realizeaza ca o placere impartasita este dubla ca intensitate, va lua asta drept marele premiu.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Semne ce dau de gol o femeie infidela
Semne ce dau de gol o femeie infidela
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”