Ce cadouri să NU îi cumperi iubitei de Valentine’s day!

Nu te-ai hotărât încă ce cadou să îi faci iubitei tale de Valentine’s day? Foarte bine! Înseamnă că ai timp să vezi ce să NU îi cumperi!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce cadouri să NU îi cumperi iubitei de Valentine's day!

Nu te-ai hotărât încă ce cadou să îi faci iubitei tale de Valentine’s day? Foarte bine! Înseamnă că ai timp să vezi ce să NU îi cumperi! Femeile sunt, într-adevăr, greu de înţeles.

Dar când îi cumperi iubitei tale un aspirator sau un abonament la sală, deja nu mai sunt ele cele neînţelegătoare, eşti tu cel neinspirat şi poţi fi declarat drept “Grinch-ul” zilei de Valentine’s.

Iată, deci, ce “surprize” să nu îi faci iubitei tale! Asta dacă nu vrei să dormi pe canapea sau, şi mai rău, să sfârşeşti, cu haine cu tot, pe scara blocului în care locuiţi!

Un aspirator – este cel mai neinspirat cadou pe care l-ai putea face (vreau să cred că nu i-a trecut nici unui bărbat ideea asta prin cap). Chiar dacă iubita ta îşi doreşte din toată inima un aspirator nou, Valentine’s day nu este momentul potrivit să il cumperi! Nu numai că nu-ţi va sări în braţe în semn de mulţumire, dar s-ar putea să se simtă jignită şi enervată la culme!

Un abonament la sală – chiar dacă orice fată şi-ar dori un abonament la sală gratis, şi chiar dacă ar fi cea mai cool sală din oraş, nici o femeie nu ar vrea să i se insiuneze că ar avea nevoie să slăbească! Aşadar, dacă te-ai gândit la asta, îţi sugerez să mergi acum să anulezi abonamentul!

Dacă te gândeşti să te prezinţi în faţa iubitei tale cu o cutie micuţă de bijuterii, ar face bine să conţină un inel! Nu ştiu cine a inventat proasta glumă cu “wow! O cutie minusculă de bijuterii! Dar stai! E doar un breloc!”. Deci, dacă nu te gândeşti serios să faci pasul cel mare, ar fi bine să renunţi la cutiuţa micuţă (sper că ştii deja că brelocul iese din discuţie în orice context)!

Ursuleţii de pluş vs. inimioarele care cântă – în cazul în care nu ai 15 ani şi prietena ta nu are 12, renunţă la această idee! Deşi este încă popular şi, chiar dacă în jurul zilei de Valentine’s magazinele sunt pline de aceste “articole siropoase”, în opinia mea, sunt doar nişte lucruri care adună praf şi care nu vor impresiona pe nimeni, cu atât mai mult pe iubita ta.

Un set de cratiţe – nu ştiu dacă asta ar fi cel mai urât cadou de Valentine’s sau dacă cineva ar face o glumă atât de neinspirată (şi proastă) încât să îi ofere iubitei sale o tigaie. E ca şi cum i-ai spune: “eşti atât de frumoasă azi! Dar totuşi, ce-avem de mâncare”? Nu cred că îţi doreşti să îţi petreci această zi primind explicaţii despre “de ce e GREŞIT să oferi o cratiţă”!

Şampon, săpun, deodorant – deşi sunt convinsă că nu există bărbaţi chiar atât de neajutoraţi la capitolul cadouri (sau cel puţin vreau să cred asta) ţin totuşi să-ţi reamintesc că oferind un săpun sau un şampon, e o jignire la adresa unei femei! Şi dacă scopul tău nu e să te desparţi de iubita ta, ar fi bine să te reorientezi!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc