9 modalități de a face un bărbat să te dorească mai mult

Iată câteva sfaturi utile pentru femeile care doresc să își facă partenerul să le simtă dorul și să le dorească mai mult. De la a fi independentă și a-i oferi complimente sincere, la a fi creativi împreună și a comunica deschis și sincer, aceste sfaturi te vor ajuta să construiești o relație puternică și să faci în așa fel încât partenerul să te dorească mai mult.
  • Publicat:
9 modalități de a face un bărbat să te dorească mai mult
9 modalități de a face un bărbat să îți simtă dorul și să te dorească mai mult Sursa foto: Shutterstock

Atunci când ești îndrăgostită, este natural să îți dorești ca partenerul tău să simtă același lucru pentru tine și să îți simtă dorul atunci când nu sunteți împreună. Este important să știi că există anumite lucruri pe care le poți face pentru a menține aprinsă flacăra iubirii și pentru a-ați face partenerului să îți simtă lipsa atunci când nu sunteți împreună.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îl faci să îți simtă dorul:

Fii o persoană independentă

Bărbații sunt atrași de femeile puternice și independente. Dacă ai propria ta viață, hobby-uri și prieteni, vei fi mult mai atractivă pentru el. În plus, dacă nu îi ceri mereu să fie alături de tine, îl vei face să îți simtă lipsa mai mult atunci când nu sunteți împreună.

Fă-i complimente sincere

Oamenii au nevoie de apreciere și de a se simți valoroși. Dacă îi faci complimente sincere și îi arăți că îți pasă de el, îl vei face să îți simtă dorul mai mult atunci când nu sunteți împreună.

Arată-i că îți pasă de el

Dacă îi arăți că îți pasă de el și îl susții în tot ceea ce face, vei reuși să îl faci să îți simtă dorul mai mult atunci când nu sunteți împreună. Fii prezentă și atentă la nevoile lui și oferă-i sprijinul de care are nevoie.

Nu fi prea disponibilă

Este important să nu fii mereu disponibilă pentru el, deoarece acest lucru îl va face să se simtă lipsit de provocări și interes. Dacă nu răspunzi mereu la telefon sau la mesaje imediat, îl vei face să îți simtă dorul mai mult atunci când nu sunteți împreună.

Fii pozitivă și veselă

Bărbații sunt atrași de femeile pozitive și vesele, care știu să se distreze și să se bucure de viață. Dacă îți petreci timpul cu el făcând lucruri plăcute și amuzante, îl vei face să îți simtă dorul atunci când nu sunteți împreună.

Fiți creativi împreună

Fiți creativi și găsiți activități noi și interesante de făcut împreună. Astfel, veți crea amintiri frumoase și veți avea subiecte de discuție interesante atunci când nu sunteți împreună. În plus, îți va simți dorul când nu sunteți împreună.

Comunicați deschis și sincer

Comunicarea este cheia unei relații sănătoase. Fiți deschiși și sinceri unul cu celălalt și discutați despre nevoile și dorințele voastre. Astfel, veți construi o relație mai puternică și îl vei face să te dorească atunci când nu sunteți împreună.

Fii misterioasă

Nu dezvălui toate detaliile vieții tale de la început. Fii misterioasă și lasă-l să descopere treptat totul despre tine. Astfel, îl vei ține interesat și îl veți face să îți simtă dorul în permanență.

Nu fi prea îndrăgostită

Este important să nu pari prea îndrăgostită și să îi oferi și lui ocazia să te dorească. Dacă îți păstrezi o anumită distanță și nu îi arăți mereu cât de mult îl iubești, îl vei face să te dorească mai mult.

Există multe lucruri pe care le poți face pentru a face un bărbat să îți simtă dorul. Fii independentă, fă-i complimente sincere, arată-i că îți pasă de el și fiți creativi împreună. Comunicați deschis și sincer și nu te arăta prea îndrăgostită. În acest fel, veți construi o relație puternică și vei face ca partenerul să te dorească mai mult atunci când nu sunteți împreună.

Surse: msn.com, yourtango.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”