5 lucruri simple pe care le vor femeile de la partenerul lor

Daca vrei sa iti multumesti partenera, respecta-ti opiniile, felul ei de a fi, cariera, pasiunile, corpul si dorintele.
  • Publicat:
5 lucruri simple pe care le vor femeile de la partenerul lor
5 lucruri simple pe care le vor femeile de la partenerul lor

Femeile sunt niste creaturi foarte complexe, asa ca nu e de mirare ca partenerii lor se gasesc de multe ori in situatia de a nu mai sti ce sa faca sa le multumeasca. Ei bine dragi barbati, nu trebuie sa stati in cap ca sa le faceti fericite. Intr-o relatie, tot ce au nevoie sunt niste lucruri simple, care sa le dovedeasca devotamentul vostru.

1. Respect
. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii de acord cu tot ce zice si face sau ca trebuie sa faci si tu ca ea, insa incearca sa nu o impiedici sa fie ea si sa incerci sa o schimbi. Trateaz-o intocmai cum ai vrea tu sa fii tratat. Fii onest, respectuos si intelegator.

2. Romantism
Nu trebuie sa vii sa o iei de la serviciu cu un trandafir intre dinti, insa putin romantism nu strica niciodata. Fii atent la ce ii place si incearca sa o surprinzi din cand in cand. Plimbati-va seara de mana, mergeti la un film romantic, sarut-o pasional ca la inceputul relatiei, cumpara-i flori fara sa ai vreun motiv anume.

Transforma o seara obisnuita intr-o seara placuta in doi: aprinde o lumanare, pune muzica voastra preferata si cinati impreuna. Si tine minte: nu ai nevoie de un inel cu diamant si zeci de trandafiri sa o impresionezi, e de ajuns si o floare mica, daruita din suflet.

3. Comunicare
Femeilor le place sa discuti cu ele pentru ca asta inseamna ca te implici in relatie si ca esti interesat de persoana ei. De asemenea, ea stie ca o iubesti, dar are nevoie sa ii spui asta din cand in cand. Asa ca, spune-i ca arata bine, ca e sexy si ca esti fericit cu ea.

Multumeste-i pentru cina delicioasa pe care a gatit-o si arata-i ca o apreciezi pentru tot ceea ce face. Nu depui un efort prea mare, iar rezultatele sunt uimitoare. Doar incearca si ai sa vezi.

4. Sex
Da, femeilor le place sexul, cu atat mai mult daca este cu persoana iubita. Si aici insa trebuie sa tii cont de anumite aspecte: surprinde-o cu un masaj, cu mangaieri si cu saruturi. Arata-i cat de atragatoare o consideri si cat de mult vrei sa fii cu ea. Fii atent sa creezi o ambianta placuta si sa o faci sa se simta ca cea mai dorita de pe pamant. Astfel, viata in doi va fi plina de satisfactii.

5. Timp
De multe ori, o femeie vrea doar atentie. Vrea cateva momente cu tine din timpul tau pretios. Sa renunti la o intalnire cu baietii pentru a fi cu ea este un gest care spune mult mai mult decat un simplu „te iubesc”. Daca ii arati ca este prioritatea ta, asa te va trata si ea pe tine.

In aceasta categorie intra si timpul la care esti dispus sa renunti pentru a o ajuta: sa gateasca, sa faca curatenie, sa se ocupe de copii (daca aveti), cu atat mai mult daca lucrati amandoi si tu esti primul care ajunge acasa. Implica-te in relatie si da dovada de responsabilitate.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”