4 semne că are pe altcineva

Există câteva semne certe care nu sunt deloc înșelătoare, care îți transmit că partenerul te înșală.
  • Publicat:
  • Actualizat:
4 semne că are pe altcineva
4 semne că are pe altcineva

Multe femei simt atunci când este ceva în neregulă cu partenerul lor, dar mai ales observă primele semne ale schimbării și, evident, apar și semnele de întrebare. Primul lucru care îți vine în minte este acela că bărbatul de lângă tine are pe altcineva sau cel puțin tu nu mai prezinți același interes pentru el, iar în centrul atenției este o altă femeie. Există câteva semne certe care nu sunt deloc înșelătoare, care îți transmit că partenerul te înșală.

Semne sigure că partenerul te înșală

”Te iubesc, dar…”

La auzul acestor cuvinte fii sigură că flacăra iubirii s-a stins. Atunci când un om te iubește nu există loc de ”dar”, de îndoieli, de semne de întrebare. Și nici nu se pune problema sentimentului de a fi sau nu ”îndrăgostit”. În felul acesta îți transmite că iubirea lui pentru tine e una profundă, serioasă, dar iubirea pasională o împarte cu altcineva.

”E doar o prietenă”

Dacă brusc apare o nouă prezență feminină în viața partenerului tău, despre care îți spune că este ”doar o prietenă”, dar cu care începe să-și petreacă mai mult timp decât ar trebui sau despre care îți vorbește non-stop, fii sigură că te înșală sau cel puțin există un interes față de femeia respectivă.

Nevoia bruscă de intimitate

Brusc partenerul tău are nevoie de intimitate, de spațiu doar pentru el, ascunde telefonul sau are grijă să fie în permanență lângă el și nu în preajma ta, este misterios și se ferește de tine, cu siguranță conversează cu altcineva, iar tu nu trebuie să știi.

Are alt program la locul de muncă

Ești obișnuită cu un anumit program de lucru al partenerului tău, dar dintr-o dată lucrurile încep să se schimbe. Fie apar noi proiecte, ore state în plus la birou, ședințe peste program sau ieșiri frecvente. Cel mai probabil se vede cu altcineva și nu, nu trebuie să fie colegă de muncă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân