4 contracte de parteneriat pe care le poți face într-o relație de cuplu fără să te căsătorești

  • Publicat:
4 contracte de parteneriat pe care le poți face într-o relație de cuplu fără să te căsătorești
Sursa foto: profimedia

Relațiile de cuplu au evoluat tot mai mult în ultima vreme, îndeosebi cele moderne. Ți-e teamă de un angajament real? Specialiștii au descoperit 4 contracte de parteneriat pe care le poți face fără să te căsătorești. Iată care sunt acestea!

Contractul de coabitare

Dacă sunteți gata să vă mutați împreună, dar nu sunteți încă pregătiți să spuneți „Da” la altar și la starea civilă, v-ar fi util un astfel de act.

Pentru a vă proteja în cazul în care relația nu merge în direcția dorită, puteți încheia un act de conviețuire în doi. Acest act vă va ajuta să vă gestionați achizițiile comune, investițiile, datoriile șamd.

Contractul înainte de sarcină

Acest contract vă poate ajuta să vă împărțiți sarcinile în ceea ce privește treburile casnice, îngrijirea copilului și etc. Toate aceste lucruri despre care e mai bine să discutați înainte de venirea copilului pe lume.

Acordul de relație

Acest act constă într-o cădere de comun acord asupra întâlnirilor săptămânale, condițiilor în care se desfășoară acele întâlniri șamd. Desigur, puteți include în contract și orice altceva de care considerați că aveți nevoie pentru a fi pe deplin mulțumiți în relație. Vrei că el să își elimine complet fosta din viața sa? Pune clauză. La fel, vrei o seară pe săptămâna să o petreci cu băieții? Pune clauză.

Acordul de proprietate a animalelor de companie

Acest din urmă act se referă la custodia animalelor de companie pe care le puteți împărți în contextul unei separări. Și nu numai! Dacă locuiți împreună și desideti să adoptați un cățel, cine va avea grijă mai mult de el? Cine se va ocupa de vizitele la medicul veterinar?

CONCLUZIE

Contractele de relație pot oferi un cadru legal și emoțional pentru parteneriatul tău și pot contribui la siguranța și echilibrul relației.

Citește și: mutați împreună înainte de nuntă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân