Eduard Uzunov: am o relație de prietenie cu fiicele mele

  • Publicat:

Prezent în emisiunea „Înapoi în viitor”, emisiune moderată de Andreea Perminova, omul de afaceri Eduard Uzunov a vorbit despre relația sa cu Dumnezeu. El a menționat că datorită bunicii sale, atunci când era mic copil, nu rata nicio slujba de duminică, astfel că a dezvoltat o relație foarte apropiată cu divinitatea.

„Nimic fără Dumnezeu: Nihil Sine Deo”

„Când eram mic, bunica mă ducea în fiecare duminică la slujbă, bunicul venea și el acasă cu un măr sau un covrig, îmi dădea pâine sfințită, mă ungea cu mir pe frunte, iar eu am rămas cu toate acestea. Și am transmis la rândul meu copiilor mei”, a subliniat omul de afaceri.

„Sunt religios, dar nu extrem”

„Intru în biserici, fie catolice, fie ortodoxe, mă închin, mă rog în fața lui Dumnezeu și mai iau parte, nu de fiecare dată, și la slujbe”, a mai adăugat Eduard Uzunov.

Eduard Uzunov: „Vreau să fac publică colecția mea de icoane”

Omul de afaceri a dezvăluit că urmează să deschidă o altă galerie de artă, colecția Uzunov de icoane. Această galerie va lua naștere și cu sprijinul părintelui Eugen Răchițeanu, dar și al părintelui Constantin Necula și mulți alții.

Eduard Uzunov: „Simțul frumosului se poate cultiva”

„Simțul frumosului îl poți și cultiva, desigur. Dar trebuie să te apleci puțin, trebuie să te uiți cu atenție, să vezi”, a subliniat zâmbind omul de afaceri.

Eduard Uzunov: „Am o relație de prietenie cu fiicele mele”

Omul de afaceri a dezvăluit că are o relație de prietenie cu fetele sale și că nu are niciun regret în ceea ce privește creșterea lor. Mai mult, Eduard Uzunov a adăugat și faptul că el nu crede în abundență, deoarece înseamnă să ai prea mult. Dar când ai prea mult, poți dărui.

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult