Cum sa-ti dai intalnire cu colegul de serviciu

Foloseste-te de cateva trucuri pentru a cucerii pe cel la care visezi.
  • Publicat:
Cum sa-ti dai intalnire cu colegul de serviciu
Cum sa-ti dai intalnire cu colegul de serviciu

Intalnirile la locul de munca pot fi destul de dificile. Asta pentru ca nu vrei sa-ti pui in pericol statutul pe care il ai in cadrul companiei si nici pe al colegului de care te simti atrasa. Dar nici sa ajungeti sa va faceti sange rau unul altuia in cazul in care relatia nu merge. Tot ce trebuie sa stii este cum sa-l abordezi si cum sa pui lucrurile in miscare astfel incat nici unul dintre voi sa nu se gaseasca intr-o situatie dificila.

1. Cand mergi in pauza de pranz, fa in asa fel incat sa te nimeresti impreuna cu el si un alt grup de colegi. Circumstantele unui grup iti ofera un aliat perfect si nimeni nu va banui ca pui ceva la cale. In felul acesta veti incepe sa va cunoasteti mai bine si iti vei permite sa fii mai familiara cu el.

2.  Asteapta cumintica o prima ocazie in care sa iesi cu colegii dupa orele de serviciu: petrecerea de Craciun, team-building-uri, evenimente speciale la care compania isi trimite angajatii etc. Acum, ca ai avut ceva timp sa afli mai multe atat despre colegi, cat si despre tipul de care esti interesata, este mai simplu sa organizati o iesire dupa program, mai putin oficiala. Vei avea si oportunitatea sa flirtezi putin cu el. Aceasta e o metoda buna sa vezi daca iti va raspunde la fel.

3. Faceti schimb de mailuri si trimite-i in timpul zilei lucruri dragute si amuzante. Spre exemplu, ai putea sa ii impartasesti un zvon pe care l-ai auzit la birou si ai vrut sa i-l spui lui mai intai. Sau ai putea sa ii trimiti mai departe un email simpatic primit de la o prietena de-a ta. Iti poti motiva gestul spunandu-i ca stii ca el va aprecia. Inca o data, pastreaza un ton prietenos. Daca iti raspunde pozitiv, probabil ca veti ajunge sa va trimiteti adeseori mesaje in timpul zilei, cand sunteti amandoi plictisiti.

 

4. Pasul urmator: poti sa-l intrebi ce face la pranz. Fii jucausa si spune-i ca ai nevoie sa evadezi din birou si nu stii pe nimeni altcineva mai distractiv ca el. Fa in asa fel incat sa nu para nimic iesit din comun. Asta e sansa ta sa fiti singuri si sa afli mai multe despre el. Dar si sansa lui sa te remarce. Retine, totusi, ca nu sunteti la o intalnire. E doar un pranz intre colegi.

5. E timpul apropierii. Intr-una din zilele in care va intalniti la birou,  intreaba-l ca din intamplare ce planuri are pentru seara de vineri. Spune-i ca iesi impreuna cu prietenele tale si ar fi grozav daca ar putea sa vina si el cu prietenii lui ca sa petreceti impreuna.

Inca o data, pastreaza lucrurile amicale, dar acum este momentul in care va trebui sa iti dai seama daca si el e interesat de tine si poti merge mai departe sau nu.

Daca sfarseste prin a petrece intr-un colt cu una dintre prietenele tale, atunci niciodata nu va afla despre simpatia ta secreta pentru el si nici nu va trebui sa iti faci griji ca vor exista tensiuni sau probleme la serviciu.

Dar daca prefera sa sporovaiasca toata seara cu tine si incearca sa te tina numai pentru el, danseaza cu tine si te face sa razi, atunci inseamna ca vrea sa va intalniti. Si e timpul sa ii dai de inteles ce ai urmarit de fapt. Bafta!

Tu cum ai procedat cand ti-a placut un coleg de serviciu?

Citeste si Fii cea mai curtata de sarbatori!
                  French Kiss

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
De unde vine rivalitatea intre femei?
De unde vine rivalitatea intre femei?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”