Andi Moisescu şi-a schimbat meseria pentru o zi!

Tinerii au luat cu asalt librăria Bizantină, miercuri, pentru a afla recomandările "librarului-gazdă" Andi Moisescu. Timp de două ore, cititorii s-au delectat cu recomandările făcute de Andi Moisescu, au primit autografe şi s-au fotografiat cu realizatorul TV.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Andi Moisescu şi-a schimbat meseria pentru o zi!

Realizatorul TV Andi Moisescu a fost, miercuri, „librar pentru o zi”, la librăria Bizantină din Bucureşti, acesta declarând că emoţia trăită în cele câteva ore cât şi-a arătat calităţile în această profesie este comparabilă cu cea „pe care o trăieşte orice om atunci când citeşte o carte”.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, tinerii au luat cu asalt librăria Bizantină, miercuri, pentru a afla recomandările „librarului-gazdă” Andi Moisescu. Timp de două ore, cititorii s-au delectat cu recomandările făcute de Andi Moisescu, au primit autografe şi s-au fotografiat cu realizatorul TV.

„Experienţa pe care am trăit-o eu aici poate fi descrisă într-un singur cuvânt: emoţie.Şi emoţia pe care am trăit-o eu aici, în cele câteva ore în care am fost «librar pentru o zi», cred că este comparabilă cu emoţia pe care o trăieşte orice om atunci când citeşte o carte fizică. Depăşeşte orice latură practică şi se rezumă totul doar la latura emoţională. Am trăit exact emoţia pe care o trăieşti atunci când atingi o carte, când miroşi o carte sau când oferi o carte pentru cineva şi îi scrii tu două vorbe în ea. Şi cartea aceea îi rămâne pe viaţă”, a declarat Andi Moisescu.

Evenimentul face parte din campania „Librar pentru o zi”, susţinută în librăria Bizantină, şi are ca scop să reamintească publicului de bucuria de a citi cartea în forma ei fizică, în contextul digitalizării conţinuturilor.

În fiecare miercuri din următoarele săptămâni, mai multe personalităţi din România îşi vor arăta calităţile de librar, la librăria Bizantină.

Astfel, Eugenia Vodă va deveni o profesionistă a cărţilor pe 17 noiembrie, de la ora 19.00, când va aştepta publicul, la librăria Bizantină, pentru a-i împărtăşi recomandări personale de cărţi şi pentru a avea discuţii libere cu toţi invitaţii.

Susa foto: Facebook

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fii cea mai bună versiune a ta!
Fii cea mai bună versiune a ta!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”