Zodia și nunta: Cum să planifici evenimentul mult așteptat, conform astrologilor

Conform astrologilor, zodia ar putea să îți ofere o mână de ajutor în stabilirea tematicii nunții și a detaliilor.
  • Publicat:
Zodia și nunta: Cum să planifici evenimentul mult așteptat, conform astrologilor
Zodiile și nunta: Cum să planifici evenimentul mult așteptat, confrom astrologilor sursa foto: shutterstock

Dacă ai crezut că a alege rochia ideală de mireasă este cea mi dificilă decizie din întregul proces al nunții, te-ai înșelat. Planificarea nunții este plină de stabilirea unor detalii precum locul, decorul și multe altele. Și toate vin cu termene limită și agitație care, la rândul lor, vor influența toate celelalte aspecte care te vor copleși. Nu-ți face griji, zodia te va ajuta în această privință!

Pentru a-ți oferi o mână de ajutor am combinat tot ceea ce trebuie să știi despre planificarea nunții visurilor tale cu indicii astrologice pentru a-ți arăta ce fel de nuntă funcționează cel mai bine pentru fiecare semn zodiacal. Poți considera toate aceste informații ghidul tău suprem de planificare a nunții. Iată ce te reprezintă în funcție de zodie:

Zodia Berbec (21 martie-20 aprilie)

Nu dai înapoi atunci când vine vorba de evenimentul mult așteptat. Stilul tău este unul îndrăzneț și aventuros. Vrei ca nunta ta să fie spectaculoasă și să-i impresionezi pe invitați. Mai mult de atât, la nunta ta nu vor exista aranjamente demodate. Totul va trebui să fie conform noilor tendințe. Încrezătoare în preferințele tale, vei fi atentă ca până și cel mai mic detaliu să fie la înălțime.

Zodia Taur (21 aprilie – 20 mai)

O nuntă clasică, tradițională, dar totodată autentică ar putea să fie alegerea ideală pentru această zodie. Dorești ca invitații tăi să fie primiți într-un mod cu totul aparte și nemaiîntâlnit. Pe cât de sofisticată, pe atât de simplă este definiția perfectă pentru nunta visurilor tale. Ai visat la ziua aceasta încă de când ești mică și ai totul pregătit. Calitatea va ieși fără îndoială în evidență la evenimentul organizat de tine.

Zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Originalitate și diversitatea sunt cuvintele cheie care definesc nunta celui din zodia Gemeni. De la schema de culori până la lista de melodii, vei supraveghea fiecare detaliu. Deși poți încorpora câteva elemente tradiționale, stilul modern va fi nelipsit și va trebui să iasă în evidență atunci când invitații se plimbă pe culoar. Ca semn de aer, îți place să simți adierea vântului pe piele, așa că poți lua în considerare ca evenimentul să aibă loc pe plajă, de exemplu. Ai capacitatea de a crea o atmosferă plină de viață în care toată lumea dansează până în zori.

Zodia Rac (21 iunie – 20 iulie)

Romantismul, nostalgia și o mulțime de gesturi semnificative sunt semnele distinctive pentru nunta unui Rac. Deoarece ești un semn de apă, ai putea să iei în considerare o nuntă pe plajă, într-un oraș de pe litoral sau chiar pe un iaht sau o barcă. Păstrează un decor romantic și nostalgic, folosind fotografii de familie înrămate ca piese centrale de masă. Racul prețuiește cei mai apropiați oameni din viața lui și de aceea, dorești ca evenimentul să fie unul restrâns, cu prietenii şi familia. Cu toate acestea, nu vei uita de distracție așa că nu te speria, nunta ta nu va fi lipsă de distracție și voie bună.

Zodia Leu (21 iulie – 20 august)

Datorită curajului de care dai dovadă, tot evenimentul tău va fi la înălțime. Dorești ca nunta ta să fie mare și să impresioneze fiecare invitat care calcă în local. Mai mult de atât, dorești ca toți ochii să se îndrepte asupra ta și de aceea, ținuta ta trebuie să arate splendid. Stilul clasic cu cel modern vor fi îmbinate perfect și vor eclipsa orice alt eveniment la care tu sau invitații tău ați mai fost prezenți în trecut.

Zodia Fecioară (21 august – 20 septembrie)

Cu gusturile tale clasice, vei dori ca nunta ta să fie una elegantă, dar nu te vei zgârci nicidecum la detaliile unice. Fecioarele sunt iubitoare de mâncare, așa că meniul nunții lor trebuie să fie special. Dorești să fie un eveniment inedit și de aceea ești atentă la accente și detalii. Pentru că dorești cu desăvârșire ca lumea să-și aducă aminte de nunta ta, vei încerca să aduci un gram de originalitate și te vei implica în a pune o amprentă ne neuitat asupra marelui eveniment..

Zodia Balanță (21 septembrie – 20 octombrie)

Balanța este semnul zodiacal asociat cu căsătoria. Cu sensibilitatea ta vizuală puternică, te vei gândi foarte mult cu privire la estetică. Alegi culorile vii, iar muzica va oferi o atmosfera pasională. Artistă din fire, vei face tot posibilul ca la nunta ta să existe petale de trandafiri, cristale și o priveliște cât mai fermecătoare. S-ar putea ca nunta ideală pentru tine că se dezfășoare într-un palat, în mijlocul muntelui sau pe plajă.

Zodia Scorpion (21 octombrie – 20 noiembrie)

Scorpionul este un semn pasional și intim. Cu magnetismul tău natural, vei fura multe priviri la nunta ta plină de emoție. Indiferent dacă aveți doi oaspeți sau 200, găsești o modalitate de a-i face pe fiecare dintre ei să se simtă cât de bine posibil. Ca semn de apă, îți va plăcea ca locația nunții tale să fie într-un loc îndepărtat, unde să te poți căsători desculță pe plajă la apus. Cu atenția ta naturală la detalii, poți fi creativă cu țesăturile și texturile pentru a face întregul spațiu să radieze. Ești de părere că ziua nunții tale este despre exprimarea personalității tale unice și nicidecum despre respectarea unui set de reguli.

Zodia Săgetător (21 noiembrie – 20 decembrie)

Căsătoria nu este chiar cel mai aștept moment din viața ta, dar cu toate acestea, când vine momentul să te căsătorești cu adevărat, o vei face într-un mod netradițional. Nu-ți place să stai la evenimente lungi. O ceremonie rapidă și intimă ar fi ideală pentru gusturile tale. Nu vei uita de petrecere: aceasta va fi partea preferată din întregul eveniment. Găsește un cadru distractiv, interior-exterior, care să-ți ofere o senzație de libertate. Ai putea să alegi chiar să te căsătorești la un festival sau într-o grădină superbă.

Zodia Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru tine, frumusețea constă în simplitate și de aceea, o cabană de schi rustică sau o mică porțiune de plajă ar putea fi destinația perfectă tine. Căsătorește-te pe un fundal natural superb de flori sălbatice. Dacă ești iubitoare a tradiționalului, aranjează ceremonia la biserica und emergeai în copilărie. Apoi, luați o cină formală, la un local cochet sau o moșie veche. Ești un semn loial și prețuiești legăturile care au durat de-a lungul timpului. Doar cei mai vechi și cei mai adevărați prieteni și familia ar trebui să participe la petrecerea ta de nuntă. Capricornii sunt perfecționiști și de aceea ar trbeui să te asiguri că nu ți transformi nunta într-un proiect prea ambițios care să elimine distracția din procesul de planificare.

Zodia Vărsător (21 ianuarie – 20 februarie)

O locație unică ar putea transforma nunta ta în cel mai pozabil eveniment al anului. Un atrium închis din sticlă sau un cort în aer liber cu felinare suspendate îți pot oferi o atmosfera aerisită, pe care o vei adora. Atunci când este năpădit de tone de sentimente, Vărsătorul devine inconfortabil, așa că sunt șanse mari să te simți ușurat să închei ceremonia și să te scufunzi în distracția petrecerii. Atunci când vine vorba de alegeri nu îți pui restricții și ești deschis la orice schimbare bine venită.

Zodia Pești (21 februarie – 20 martie)

Un basm devenit realitate este fantezia secretă a oricărei persoane din această zodie, așa că vei trăi un vis de poveste în ziua ta cea mare. De asemenea, vei savura oportunitatea de a da viață fiecărui detaliu printr-un decor cu cristale prețioase. Deoarece ești un semn de apă, poți să alegi ca nunta ta să aibă loc pe țărm sau la bordul unui iaht. Dacă ști tipul creativ, care încalcă regulile, lăsă-ți imaginația să zburde. Găzduiește-ți invitații într-o locație ciudată, cum ar fi un carnaval sau un târg local. Optează pentru o petrecere tematică sau costumată. Din moment ce adori muzica live, DJ-ul trebuie sa fie un profesionist. S-ar putea chiar să-ți rezervi trupa preferată pentru divertisment. Dansul este obligatoriu și de nelipsit!

Surse: astrostyle.com, elle.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân