Zodiile prichindeilor care scapă basma curată atunci când mint

  • Publicat:
Zodiile prichindeilor care scapă basma curată atunci când mint
Sursa foto: shutterstock

Chiar și cei mai amabili și aparent nevinovați copilași pot fi cei mai mari mincinoși, avertizează astrele! Ei sunt de regulă cele mai vulnerabile ființe dar, în mod surprinzător, și cele mai norocoase: scapă basma curată de fiecare dată! 

Iată 5 zodii de copii care scapă cu fiecare minciună!

Zodia Rac

Copiii născuți în semnul Racului sunt cunoscuți pentru natura lor grijulie. Totuși, ei pot fi și maeștri ai oratoriei, îndrugă verzi și uscate și scapă cu brio din fiecare episod de minciună.

Deși pot părea sinceri de cele mai multe ori, uneori pot exagera, inventând lucruri care nu s-au întâmplat niciodată, justificându-le însă extrem de inteligent.

Zodia Gemeni

Copiii născuți în semnul Gemenilor sunt extrovertiți, îndrăzneți și grozavi în inițierea dialogurilor. Adoră să fie în preajma oamenilor mari, îi cuceresc pe toți cu inteligența și umorul lor, însă… din dorința de a spune/face lucruri interesante, tind să denatureze foarte mult adevărul. Doar pentru a-l face să arate mai cool.

Zodia Leu

Copiii născuți în zodia Leu caută permanent să fie în centrul atenției și pot merge foarte departe în acest scop. Pe cât de inocenți pot părea, odată ce îi cunoști, descoperi că sunt mici drăcușori de fapt. Însă, cu fiecare minciună strecurată, le iese ceva fascinant. Astfel că mai mereu scapă basma curată și ei…

Zodia Balanță

Când vine vorba de copiii născuți în Balanță, aceștia sunt extrem de maturi pentru vârsta lor. Motiv pentru care, odată ce vor descoperi că pot manipula cu ușurință, nu vor ezita nicio secundă să o facă. În funcție de confortul propriu sau de ceea ce vor să obțină, ei își vor schimba personalitatea.

Zodia Scorpion

Nici copiii născuți în semnul Scorpionului nu sunt mai prejos. Judecând după latura lor misterioasă, este foarte puțin probabil să îi determini să mărturisească sau să recunoască ceva. Acest fapt îi recomandă drept mincinoși profesioniști, siguri pe sine, ceea ce îi face aproape de fiecare dată să scape fără probleme chiar și din cele mai alunecoase situații.

Sursă: Child Mind

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân