Zodii de neîncredere: de ce nu ar trebui să ceri ajutor acestor semne zodiacale?

Te invit să explorezi cele mai de neîncredere zodii atunci când vine vorba de a oferi ajutor celor din jur.
  • Publicat:
Zodii de neîncredere: de ce nu ar trebui să ceri ajutor acestor semne zodiacale?
Zodii de neîncredere: De ce nu ar trebui să ceri ajutor acestor semne zodiacale? Sursa foto: Shutterstock

Atunci când ai nevoie de ajutor, este natural să te întorci către oamenii din viața ta. Dar cum afli cine sunt acele persoane pe care poți conta cu adevărat? Astrologia poate fi o sursă de informații în acest sens, deoarece semnele zodiacale ale oamenilor pot dezvălui multe despre personalitatea și comportamentul lor.

În acest articol, vom explora semnele zodiacale pe care nu poți conta atunci când ai nevoie de ajutor. Vom analiza trăsăturile negative ale acestor semne zodiacale și cum acestea îi afectează pe oameni în momentele în care li se cere ajutorul.

Zodia Gemeni

Gemenii au dificultăți în a-și respecta angajamentele, așadar a le cere ajutorul este o mișcare nu tocmai bună. „Pot învăța rapid și pot prezenta aptitudini bune în comunicare, dar nu sunt prea de ajutor, deoarece pot avea probleme legate de anxietate și pot fi deseori impulsivi,” spune Rebecca Schmidt, astrolog la Trust the Effing Process.

Aceste semne de aer se plictisesc ușor, așadar, dacă sarcina pe care ar trebui să o ducă la bun sfârșit nu le captează atenția, cel mai probabil vor fi dezinteresați. Dacă deja lucrează la ceva, vor avea o atitudine pozitivă în a-ți oferi ajutorul, dar nu vor fi primii oameni care să-ți sară în ajutor.

Zodia Săgetător

La fel ca și Gemenii, Săgetătorii urăsc să fie legați de un singur lucru pentru o perioadă lungă de timp. Cei născuți sub acest semn zodiacal apreciază libertatea lor mai mult decât orice și le place să sară din floare-n floare.

„Ei se descurcă cel mai bine singuri și pot fi destul de tactici când vine vorba de a avea empatie pentru ceilalți,” spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan’s Astrology. Scpecialistul în astrologie explică faptul că nativii acestei zodii sunt prea ocupați cu aventurile și cu experiențele pe care viața le oferă pentru a se abate de la propriul drum și a ajuta pe cineva.

Aceste semne de foc sunt, de asemenea, predispuse să uite de planurile făcute. „Dacă se angajează să te ajute cu ceva, este posibil să nu apară niciodată la timp”, spune el.

Zodia Scoprion

Datorită personalităților lor mai întunecate și intense, Scorpionii sunt în general considerați mai puțin utili. Nu le place să se implice în lucruri care nu le aduc beneficii pe termen lung și, de cele mai multe ori, sunt concentrați pe propriile lor nevoi. Chiar dacă sunt semne de apă, scorpionii au dificultăți în a-și coborî zidurile și, de cele mai multe ori, se pot retrage atunci când cineva are nevoie de ajutorul lor.

„Ei urăsc să se simtă manipulați, deci dacă nu ești direct atunci când ceri ajutorul unui Scorpion, vor presupune că ai un motiv ascuns și te vor respinge”, spune Marquardt.

Zodia Berbec

Berbecul este unul dintre cele mai independente semne zodiacale. Din acest motiv, Berbecii nu înțeleg de ce oamenii au nevoie de ajutor pentru a face lucruri pe care le pot face singuri. Rareori cer ajutor, deci cu siguranță nu vor fi primii care se vor oferi voluntari să te ajute.

„Dacă primești ajutorul lor, probabil este pentru că au spus impulsiv da, dar poți presupune că se vor retrage la fel de rapid”, spune Marquardt. Vor găsi scuze și vor face orice pentru a nu fi implicați.

Deoarece întotdeauna sunt în căutarea scopului final și doresc ca lucrurile să se facă în felul lor, Berbecii au tendința să meargă prin viață cum consideră ei mai bine și nu lasă sarcinile minore să îi încetinească.

Zodia Capricorn

„Capricornii nu îi ajută pe ceilalți pentru că sunt hotărâți să obțină propria lor reușită în viață”, spune Marquardt.

Capricornii trebuie să fie căpitanii navei de fiecare dată, iar dacă dintr-un motiv oarecare nu sunt, vor încerca să preia controlul fără nicio remușcare. Urăsc să-și piardă timpul, deci dacă dorești asistență de la ei, mai bine să fie rapid și concis.

Capricornii au nevoie esențială de ceva în schimb dacă vor să abandoneze ceea ce fac în prezent. Nevoia lor de a reuși depășește cu mult nevoia de a ajuta alte persoane.

Zodia Pești

Peștii ar putea fi foarte buni în a citi emoțiile celor din jur, dar când vine vorba de rezolvarea problemelor, sunt ca un pește prins pe uscat. „Când se confruntă cu conflicte, devin incredibil de pasivi”, spune Marquardt.

Peștii sunt, de cele mai multe ori, uituci și nu știu cum să fie punctuali. Deci, dacă ai nevoie de un ajutor rapid, ar trebui să suni pe altcineva să te ajute.

Schmidt menționează că, în timp ce Peștii au abilități de vindecare care te pot scoate dintr-o groapă emoțională, nu sunt cele mai primitoare persoane. „Ei sunt cei mai predispuși la disociere, dependență și depresie„, spune ea.

Surse: bestlifeonline.com, sosyncd.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân