Topul celor mai vorbărețe zodii, conform astrologilor

Descoperă care sunt cele mai vorbărețe zodii, conform astrologilor și află cu cine ar trebui să fii mai discret atunci când vine vorba de împărtășirea secretelor tale.
  • Publicat:
Topul celor mai vorbărețe zodii, conform astrologilor
Topul celor mai vorbărețe zodii, conform astrologilor Sursa foto: Envato

Unele persoane chiar nu pot ține un secret. Sunt mereu pregătite să spună toate detaliile și sunt cunoscute pentru faptul că vorbesc prea mult. Aceste persoane pur și simplu nu știu cum să își țină gura închisă. Astrologii spun că unele semne zodiacale au o abilitate nativă pentru conversație. Citește mai departe pentru a descoperi care sunt cele mai vorbărețe zodii ale horoscopului, de la cei care vorbesc mult și fără oprire, până la cei care împărtășesc secrete de necrezut.

Zodia Fecioară

Fecioarele adoră să-și asculte propriului glas. Fie că împărtășesc informații noi sau că îți spun de nenumărate ori că au avut dreptate cu ceva, acești nativi sunt mereu cu gura deschisă.

„Atunci când vorbesc fără oprire, de cele mai multe ori vei auzi fie că se plang, fie că sunt negativi cu privire la ei înșiși”, spune Ryan Marquardt, astrolog și fondator al Ryan’s Astrology.

Cu toate acestea, acestor nativi nu le place să se gândească la ei înșiși ca la persoane vorbărețe. Tara Bennet, astrolog și antrenor spiritual la Mediumchat, spune că nativii zodiei Fecioară sunt „căutători de adevăr și vorbesc mult pentru a înțelege și a învăța din informații”.

Fecioarele sunt, de asemenea, guvernate de Mercur, planeta comunicării, deci nu este surprinzător că pot să stea la taclale ore în șir.

Zodia Vărsător

Fiind un semn de aer, Vărsătorii cu siguranță știu cum să-și folosească cuvintele. Ei vor să împărtășească întotdeauna informații despre cel mai recent proiect sau noua lor idee, dar uneori ar trebui să-și țină gura strâns închisă. „Vorbesc mult și din această cauză scapă des detalii care erau menite să fie secrete,” spune Bennet.

Vărsătorii sunt diferiți de orice alt semn și vor să-i facă pe oameni să știe asta. În loc să arate această unicitate, ei simt mereu nevoia să vă spună. Odată ce încep să-și susțină punctul de vedere, vor continua să vorbească până când va fi clar că toată lumea a auzit ceea ce au de spus.

„Nu își dau seama că sunt guralivi, deoarece se consideră pur și simplu comunicatori talentați,” spune Bennet.

Zodia Berbec

Berbecul este cunoscut pentru deschiderea sa și impulsivitate, așa că nu este o surpriză că uneori nu-și poate ține gura închisă.

„Îi place să se exprime, ceea ce înseamnă adesea că nu își ascunde opinii și ideile puternice în fața celorlalți”, spune Marquardt. Trebuie să învețe să fie mai răbdători, totuși, deoarece de multe ori cuvintele lor zboară pe gură înainte de a fi gândite.

Aceste semne de foc își doresc și să dețină controlul, astfel încât simt nevoia să domine conversațiile – chiar dacă este vorba doar despre o discuție scurtă.

Zodia Leu

Un Leu nu va cădea neapărat în capcana bârfelor, dar Bennet spune că „va dezvălui cu plăcere detalii suculente pentru a atrage atenția sau a-și crește popularitatea din când în când.”

Leii au o modalitate de a atrage oamenii în preajma lor – carisma lor este de un nivel înalt. Deci dacă nu vrei să fii subiectul zilei pentru acest semn de foc, asigură-te că îi asculți cu mare interes și le oferi atenția de care au nevoie.

„Ei pot transforma chiar și cea mai neînsemnată poveste într-un basm doar pentru a fi centrul atenției,” spune Bennet.

Zodia Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru incapacitatea lor de a ține un secret. „Indiferent cât de mult îți jură că vor păstra secretul, imediat ce nu mai ești în preajmă, vor împărtăși cu nerăbdare ultimele zvonuri”, spune Bennet.

De fapt, Gemenii sunt adesea asociați cu conceptul de bârfă, deoarece sunt curioși. Le place să vorbească despre orice cu oricine îi ascultă cu interes. Nu pot suporta să stea în tăcere și odată ce încep să vorbească, nu pot fi opriți. Adesea vorbesc despre lucruri pe care nu intenționau să le spună cu voce tare.

„Le place să aducă vești, dar mai ales să se hrănească din elementele șocante venite din partea oamenilor cu care conversează”, adaugă Bennet.

Zodia Săgetător

Nativii din Săgetător sunt cei mai vorbăreți din zodiac, fiind natural deschiși și plini de opinii. Ei nu au filtre și orice gând le trece prin cap, inclusiv un zvon, va fi împărtășit cu cei din jurul lor.

În plus, își doresc mereu să împărtășească experiențele lor de viață. Acest semn de foc adoră să încerce lucruri noi și mereu vor fi primii care vor să vorbească despre ceea ce știu.

„Dacă Săgetătorul află ceva de mare interes din conversația cu cineva, are o modalitate amuzantă de a pretinde că deja știa această informație”, spune Marquardt.

Surse: bestlifeonline.com, yourtango.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân