Horoscopul săptămânii 25-31 martie. Viața Balanței se schimbă radical după eclipsa de lună

  • Publicat:
Horoscopul săptămânii 25-31 martie. Viața Balanței se schimbă radical după eclipsa de lună

Saptamana aceasta incepe cu o eclipsa de luna in Balanta, care are loc pe 25 martie. Intr-o perioada aflata sub influenta unei eclipse de luna, care este de fapt o luna plina, singura constanta este schimbarea.

In urmatoarele saptamani trebuie sa renuntam la relatiile care ne epuizeaza pentru a avea mai mult timp pentru noi insine si spatiul nostru personal. Venus formeaza un aspect cu Uranus pe 28 martie si ne aduce compasiune si creativitate.

Descopera horoscopul saptamanii 25-31 martie pentru zodia ta:

Berbec

Eclipsa de Luna din Balanta, de pe 25 martie, va aduce in prim-plan pentru tine inceputurile si sfarsiturile din relatiile care ti-au schimbat radical viata in ultimele sase luni. Gandeste-te la eclipsa de soare din Balanta, de pe 14 octombrie 2023: ce angajamente au inceput atunci si cum s-au transformat pana in prezent?

Taur

Eclipsa de luna din Balanta, de pe 25 martie, iti aduce schimbari importante in stilul tau de viata, sanatatea ta si munca zilnica. Unde te aflai cand a avut loc eclipsa de soare din Balanta de pe 14 octombrie 2023? Tocmai incepeai un nou job? Incercai un nou plan de fitness sau cautai un diagnostic pentru o problema mai veche de sanatate? Saptamana aceasta fie te dedici si mai mult acelui lucru care a inceput in octombrie, fie alegi sa il lasi in urma.

Gemeni

Eclipsa de luna din Balanta, de pe 25 martie, va scoate la lumina suisurile si coborasurile dramatice pe care le-ai trait in plan sentimental si creativ in ultimele sase luni. Fie ca incepi un proiect creativ, aduci pe lume un copil, pui capat unei relatii dificile sau redescoperi un vechi hobby din copilarie, aminteste-ti sa iti pastrezi curiozitatea pe masura ce imbratisezi aceasta noua mare schimbare.

Citește AICI continuarea: Horoscopul COMPLET pentru săptămâna 25-31 martie.

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân