Horoscopul dragostei pentru săptămâna 1-7 aprilie 2024. Gemenii sunt urmăriți de trecut

  • Publicat:
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 1-7 aprilie 2024. Gemenii sunt urmăriți de trecut

Inceputul acestei luni aduce multe framantari si probleme in iubire.

De vina este Mercur retrograd (in perioada 1-25 aprilie 2025) care va provoca anumite discutii si dezbateri in relatii. Horoscopul dragostei anunta ca fiecare zodie in parte va gusta putin din amaraciunea pe care aceasta retrogradare o aduce. Multe dintre conflicte vor fi cauzate de situatii nerezolvate din trecut sau umbre ale fostilor parteneri care reapar, in mod neasteptat, in vietile noastre. Sunt interzise deciziile impulsive in aceasta perioada, caci vor provoca mult haos. Astrologii recomanda o atitudine mai temperata si multa rabdare.

Horoscopul dragostei, profund influentat de Venus in urmatoarea perioada

Venus isi face simtita prezenta mai mult ca niciodata (mai ales ca sunt ultimele zile in care se afla in Pesti) si realizeaza o conjunctie cu Neptun miercuri, 3 aprilie. Aceasta intalnire va aduce mult romantism, dar vine cu un pret: vom idealiza toate situatiile din viata noastra amoroasa. Ne vom vedea partenerii ca fiind perfecti si fara greseli, vom pune nevoile lor pe primul loc si, daca tot reapar foste iubiri in vietile noastre, sunt sanse mari sa ne impacam cu cineva din trecut, pentru ca suntem orbite de un val de indragosteala.

Venus se muta in Berbec pe 5 aprilie, aducand mai multa claritate pentru toata lumea si ajutandu-ne sa fim ceva mai pragmatice si rationale. Totusi, aceasta saptamana ar putea avea un impact puternic pentru viitorul relatiilor.

Sa vedem ce aduc astrele pentru fiecare zodie si ascendent in parte!

Berbec

Pentru tine, aceasta saptamana va fi destul de linistita, cel putin in primele zile. Dupa ce Venus ajunge in semnul tau, o energie sexuala va pune stapanire pe tine. Te vei simti atragatoare, dorita si pasionala. Este o perioada buna pentru a te reconecta in plan intim cu partenerul tau de viata.

Daca esti singura, sunt mari sanse sa incepi o aventura care, in scurt timp, va insemna mai mult decat simpla atractie si se transforma in iubire. Citește AICI continuarea: Horoscopul dragostei pentru săptămâna 1-7 aprilie 2024 pentru TOATE zodiile.

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân