Horoscopul săptămânii 1 – 7 aprilie. Săgetatorul are parte de întâlniri care îi pot schimba viața

  • Publicat:
Horoscopul săptămânii 1 – 7 aprilie. Săgetatorul are parte de întâlniri care îi pot schimba viața

Cum te simti dupa eclipsa de luna din Balanta? De parca acest sezon al Berbecului nu ar fi deja suficient de tumultuos, intrarea lui Mercur in miscare retrograda pe 1 aprilie aduce si mai mult haos.

„Intentii, nu actiuni” este o mantra potrivita pentru aceasta saptamana dominata de ego-uri inflamate si promisiuni care suna prea bine ca sa fie adevarate. Doar pentru ca cineva spune ceva cu incredere si hotarare nu inseamna neaparat ca acel lucru este adevarat.

Venus intra in semnul indraznet al Berbecului pe 5 aprilie, un tranzit care aduce tendinta catre flirt si gesturi curajoase in plan sentimental. Este un aspect care ne determina sa renuntam la abordari romantice si nuantate, si sa adoptam o atitudine directa in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor.

Descopera horoscopul saptamanii 1-7 aprilie pentru zodia ta:

Berbec

Planurile pe care ai inceput sa le faci in luna martie sunt inca in asteptare. Este frustrant sa nu stii ce urmeaza. Dar odata cu intrarea lui Venus in semnul tau pe 5 aprilie, este momentul sa faci o pauza si sa te concentrezi pe frumusete si ingrijire personala. Este o perioada excelenta sa iti schimbi garderoba, sa consulti un stilist cu privire la schimbarea radicala a look-ului sau sa iti imbunatatesti rutina de ingrijire a pielii.

Taur

Desi acest sezon al Berbecului a fost dificil atat pentru sanatatea ta mentala, cat si pentru cea fizica, incepi saptamana simtind recunostinta pentru comunitatea din care faci parte. Aloca timp (in special pe 3 aprilie) pentru a te conecta cu cei dragi si pentru a-i face sa se simta apreciati. Odata cu intrarea lui Venus in sectorul tau al subcontientului pe 5 aprilie, poti sa iti pui telefonul pe modul „Nu deranja” si sa iei o pauza necesara de la viata sociala.

Gemeni

Mercur va fi retrograd intre 1 si 25 aprilie in sectorul tau social, ceea ce face ca intreaga luna aprilie sa fie excelenta pentru a te ocupa de mailuri restante, mesaje la care nu ai raspuns si confirmari pentru diverse invitatii. Planurile pe care ai inceput sa le faci la mijlocul lunii martie, legate de un eveniment sau proiect caritabil, se concretizeaza in aceasta saptamana, dar nu vei lansa nimic pana la jumatatea lunii mai. Profita de acest timp pretios pentru a pune totul la punct.

Citește AICI continuarea: Horoscopul COMPLET al săptămânii 1-7 aprilie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân