Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024. Zodiile care, de Mărțișor, se îndrăgostesc

  • Publicat:
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 26 februarie – 3 martie 2024. Zodiile care, de Mărțișor, se îndrăgostesc

Magia pluteste in aer in aceasta perioada si este momentul pentru vindecarea sufletului. Zodiile vor trece prin foc pentru a renaste in planul iubirii.

Horoscopul dragostei 26 februarie – 3 martie 2024 ne intampina cu cinci planete in zodia Pesti. Neptun, Saturn, Marte, Soarele si Mercur isi dau intalnire in acest semn, facandu-ne mai sensibile decat de obicei.

Intreaga saptamana se va desfasura sub puternica influenta a Pestilor, care inseamna romantism, umanitate si vindecare.

Este o perioada benefica pentru terapie, discutii cu persoanele apropiate, pentru iertare si impacare.

Incheiem februarie cu o conjunctie intre Soare, Saturn si Mercur, ce ne sprijina comunicarea. Martie incepe cu un sextil Soare-Jupiter si o cuadratura Venus (in Varsator) cu Uranus (Taur), iar aceste tranzite vor aduce imprevizibilul in relatiile noastre. Sa vedem ce aduce horoscopul dragostei pentru saptamana 26 februarie – 3 martie 2024 pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

In ultimele zile din februarie te vei simti energica si motivata, cu mult chef de viata. Ai putea pleca intr-o scurta vacanta cu persoana iubita. Inceputul lui martie iti va mai reduce din entuziasm, facandu-te melancolica si orientata spre trecut. Ai putea relua legatura cu cineva cu care ai rupt relatia in urma cu ani de zile.

Daca nu esti intr-o relatie, sunt sanse mari sa te impaci cu un fost iubit sau sa dai o sansa unei relatii pentru care nu era momentul potrivit in trecut, dar acum s-ar putea sa functioneze. Continuarea e AICI: Horoscopul dragostei. Toate zodiile care se vor îndrăgosti începând cu 1 Martie

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân