Zodiile dureros de sincere atunci cand se despart. Nu le pasa de sentimentele partenerilor

  • Publicat:
  • Actualizat:
Zodiile dureros de sincere atunci cand se despart. Nu le pasa de sentimentele partenerilor

Cand vorbim despre cum se descurca fiecare zodie intr-o despartire, astrologia ne da indicii esentiale, avand in vedere influenta planetelor asupra personalitatii si relatiilor.

Unele semne sufera profund, altele se incapataneaza sa nu renunte, in timp ce cateva adopta o atitudine defetista. Sunt insa si zodii super sincere cand vine vorba de despartiri! Descopera-le!

Modul in care zodiile reactioneaza la despartiri este influentat de mai multi factori astrologici. Elementul zodiacal al unei zodii (foc, pamant, aer, apa) este un determinant al abordarii lor emotionale.

De asemenea, planetele care guverneaza zodiile joaca un rol important in comportamentul lor in timpul despartirilor. Fiecare planeta aduce cu ea trasaturi si calitati specifice care influenteaza modul in care zodiile reactioneaza in astfel de situatii.

De exemplu, Marte este asociat cu energie si actiune, Venus cu iubirea si frumusetea, iar Mercur cu comunicarea si gandirea logica.

Si sa nu uitam ca modul in care zodiile percep si gestioneaza sentimentele, precum si influenta caselor astrologice in care se afla planetele la momentul despartirii, contribuie la reactii variate, de la impulsivitatea si dorinta de a rezolva rapid situatia la introspectie profunda si nevoia de timp pentru vindecare.

Vezi AICI care zodiile recunoscute pentru sinceritatea lor dureroasa in momentele de despartire!

sursa foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân