Horoscopul despărțirilor din dragoste: află cum reacționează zodiile atunci când se ajunge la despărțire

  • Publicat:
  • Actualizat:

Despărțirile sunt momente neplăcute și apar inevitabil în viața oricărui om. În acele momente, cu toții ne manifestăm tristețea în moduri diferite. Dacă n-ai trecut încă printr-o astfel de situație și ești curios să afli cum ai putea reacționa, zodia ta îți poate lămuri curiozitatea!

Oare metoda pe care o folosești pentru a trece mai ușor peste o despărțire se potrivește cu felul în care astrologii susțin acest lucru? Iată ce se ascunde în spatele zodiei tale.

Zodia Berbec

Nativii din această zodie preferă să sufere în tăcere. Adoră să petreacă timpul singuri, cu o muzică bună pe repeat și cu mâncarea favorită. Nu se simt bine în pielea lor în astfel de momente și de aceea Berbecii urăsc să fie înconjurați de oameni. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un Berbec rănit în dragoste este să-i oferi libertate și răbdarea de care are nevoie.

Zodia Taur

După despărțire, fie că este una pașnică sau nu, nativii din zodia Taur doresc răspunsuri. Caută orice mică șansă de a vorbi și de a „despica firu-n patru”. Își vor aduce aminte până și de cel mai mic detaliu stângaci al relației. Acțiunile Taurului sunt doar niște modalități de autoapărare, astfel încât să treacă mai ușor peste suferință și tristețe.

Zodia Gemeni

Gemenii caută diferite oportunități de a-și condimenta viața constant. Aceștia consideră despărțirile o șansă unică de a se orienta către diferite direcții deodată și să observe ce le rezervă viața. Printre acțiunile preferate de către acești nativi după o despărțire se numără petrecerile. Tristețea Gemenilor va fi trăită în propriul lor mod și departe de văzul lumii.

Zodia Rac

Nativul Rac este o fire profundă și romantică, iar o despărțire îl poate răni în adevăratul sens al cuvântului. Racul poate avea tendința de a face haz de necaz, în stilul comediilor romantice. Acesta va trece peste despărțire cu cantități mari de înghețată și suspine zgomotoase de disperare. Dar nu este totul pentru spectacol. Racul face cu adevărat o „scufundare” profundă în sentimentele lui.

Zodia Leu

Leul este un extrovertit și, odată ce se confruntă cu starea de neliniște oferită de o despărțire, își dorește să fie înconjurat de lume. Caută confort și siguranță de la prieteni pentru a trece mai ușor peste acest necaz. Deși alte semne zodiacale pot percepe comportamentul unui Leu afectat de durere ca fiind excesiv de dramatic, durerea lui este autentică și are nevoie de prieteni apropiați pentru a-l ajuta să se vindece. Este o zodie rezistentă care își va găsi întotdeauna calea înapoi spre lumină. Echilibrul este esențial pentru Leii aflați în durere.

Zodia Fecioară

După o despărțire, Fecioara își vindecă sufletul cu ajutorul rețelelor sociale. Fiecare selfie și fotografie pe care le postează o vor ajuta să-și evidențieze cele mai bune părți ale vieții. Atentă la detalii, Fecioara se asigură că totul arată impecabil, chiar dacă în interiorul ei lucrurile nu decurg la fel de bine. Când despărțirea apare pe neașteptate, Fecioarei îi este greu să renunțe.

Zodia Balanță

Balanțele sunt cele mai bune partenere de viață și prietene, până când le trădezi încrederea. Acești nativi se exprimă zgomotos atunci când apare o despărțire în viața lor. Miloase din fire, Balanțele preferă să recurgă la pauză, în locul unei despărțiri. Când partenerul unei Balanțe inițiază despărțirea, acest semn de aer face tot ce îi stă în putere pentru a se asigura că parteneriatul se încheie în condiții bune. Balanțelor le pasă profund de ce impresie lasă în urma lor, așa că, în cele din urmă, nu este vorba doar despre dragoste, ci și despre reputație.

Zodia Scorpion

Scorpionul își folosește inima frântă ca pe o șansă de a se reinventa. Folosește perioada de după despărțire ca pe o etapă de recunoaștere. Caută persoane noi, până când o găsește pe cea care să i se potrivească în totalitate. Odată hotărâți în a face acest pas, Scorpionii sunt persoane asumate și nu dau înapoi de la decizia luată. În aceste condiții, o despărțire nu face excepție. Scorpionii sunt greu de uitat.

Zodia Săgetător

Foarte stăpâni pe ei, Săgetătorii vor doar să meargă mai departe. Este semnul zodiacal cel mai predispus să cumpere bilete de avion către un loc exotic sau să plece într-o excursie. Săgetătorul trebuie să lase în urmă tot pentru a-și schimba cu adevărat perspectiva și a trece peste durerea provocată de despărțire. Cu cât este mai departe, cu atât mai bine.

Zodia Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, o despărțire poate însemna un eșec. Nevoia lor constantă de a reuși și dorința lor de stabilitate îi determină pe acești nativi să interpreteze despărțirea în acest mod. Tristețea nu ezită să apară, iar Capricornul tinde să o ascundă în spatele inteligenței și farmecului lor. Un Capricorn va scăpa de tot ceea ce îi amintește de relațiile lor din trecut și va acționa cât mai responsabil și plin de compasiune.

Zodia Vărsător

Nu fi surprins dacă Vărsătorul va ajunge împreună cu cineva din cercul tău de prieteni. Nu o face intenționat, dar charisma și farmecul lui îl obligă să nu rămână singur pentru foarte mult timp. Ori asta, ori se bucură de gustări și revede filmele preferate până când prietenii îl scoate din casă.

Zodia Pești

Peștii își folosesc durerea pentru a face artă. Ei tind să fie mai protectori față de spațiul lor comparativ cu alte zodii. Aleg să reflecteze asupra lor și să-și petreacă o bună perioadă de timp în tăcere, în loc să înceapă să cunoască persoane noi sau să-și distragă atenția prin alte mijloace.

Sursa: stylecaster.com, allure.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”