Ce culoare de ojă ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal

  • Publicat:

La fel ca semnul tău zodiacal, manichiura poate spune multe despre tine – ce culoare de ojă alegi poate dezvălui anumite trăsături de caracter ale tale. Fie că e vorba despre o nuanță nude sau una puternică ori cu irizații metalice, o culoare de ojă pe care o alegi s-ar putea să-ți fie scrisă-n stele.

Dacă ai nevoie de puțin ajutor în ceea ce privește culoarea lacului de unghii, îți oferim mai jos un ghid al culorilor în funcție de semnul tău zodiacal și însemnătatea acestor nuanțe.

Alege o culoare de ojă potrivită zodiei tale!

Berbecportocaliul îndrăzneț este emblema acestei zodii. Această culoare de ojă spune despre tine că ești ambițioasă, neînfricată și dornică să te afirmi în viață și să încerci mereu lucruri noi.

Taur – culoarea care-ți e scrisă în stele e rozul pudrat, care spune despre tine că ești sensibilă, generoasă, dar curajoasă și determinată să faci orice îți propui.

Gemeni – nu ți se potrivesc nuanțele conservatoare, pentru că te plictisești repede. Oja ta preferată este cea care își schimbă culoarea în funcție de starea de spirit. Mai precis, când temperatura corpului tău scade (ești calmă) sau crește (ești nervoasă).

Rac – ești o tipă rațională, dar și destul de visătoare, așa că ți se potrivește o culoare de ojă cuminte, cu un strop de îndrăzneală, cum este menta. Această nuanță denotă calm, eleganță și sensibilitate.

Leu – ești vedeta oriunde, așa că ai nevoie de o culoare de ojă pe măsură. Ai încredere în tine și nimic nu-ți stă în cale când îți propui ceva. Ca să ieși în evidență (și mai mult), poartă o ojă metalizată, eventual și cu ceva sclipici.

Fecioară – ești perfecționistă și destul de critică, dar ai și o latură artistică pe care nimeni nu o poate contesta. Ți se potrivește mănușă o culoare de ojă sofisticată, dar versatilă – cum este turcoazul.

Balanță – ești definiția bunului-gust și a distracției. Apreciezi lucrurile de calitate, scumpe și care îți scot în evidență feminitatea. Rozul aprins pe unghii este alegerea care te va prinde cel mai bine.

Scorpion – curiozitatea este trăsătura care te definește cel mai bine. Misterul pe care vrei să îl afișezi merge mână-n mână cu o culoare de ojă pătrunzătoare, așa cum este această vișină putredă.

Săgetător – ești o zodie de foc, fire aventuroasă și foarte adaptabilă oricărei situații. Ți se potrivește o culoare jucăușă, precum lavanda.

Capricorn – ești mereu cu picioarele pe pământ și te lași ghidată de simțul rațiunii în viață, mai degrabă decât de impulsurile emoționale de moment. Culoarea ta? Această nuanță de gri deschis.

Vărsător – independentă până-n măduva oaselor, cu un spirit analitic de invidiat, motivată să-ți duci la bun sfârșit planurile orice ar fi și (un pic cam prea) organizată. Ți se potrivesc nuanțele nude, indiferent de sezon și de context.

Pești – ești un semn de apă care emană sensibilitate, compasiune și inteligență emoțională prin toți porii. Nu-ți plac dramele și iei totul așa cum vine, încercând să te adaptezi din mers situației, oricât ar fi de provocatoare. Culoarea care ți se potrivește? Albastrul pastel, categoric!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân