Horoscop septembrie 2018: dragoste, bani, sănătate

Iată ce ţi-au pregătit astrele acum, când toamna se apropie, la capitolul dragoste, bani, sănătate! Descoperă ce te aşteaptă şi schimbă planul de joc în favoarea ta!
  • Publicat:
Horoscop septembrie 2018: dragoste, bani, sănătate

Astrele îţi ghidează viaţa şi în această lună. Poţi avea parte de o moştenire neaşteptată sau de un contract avantajos, s-ar putea să îţi schimbi jobul sau iubitul, să pleci într-o vacanţă sau să ai mai mult de muncă, totul este posibil. Ce semn zodiacal eşti? Noi îţi spunem ce te aşteaptă!

Horoscop septembrie: Berbecul

Berbecul încearcă tot timpul să îi mulţumească pe ceilalţi, dar are de pierdut din cauza asta. Viaţa amoroasă a Berbecului este plină de confuzii. Există şanse de detaşare de partener din cauza neînţelegerilor. Prin urmare, este mai bine să evite disputele, să îşi dea timp de gândire, să analizeze mai bine faptele.

Cu toate acestea, se aşteaptă ca lucrurile să se stabilească, iar sfârşitul lunii să vină cu o perioadă benefică. Venitul persoanelor care aparţin acestui semn zodiacal ar putea creşte semnificativ. Un contract avantajos i-ar putea trimite chiar în străinătate.

Sănătatea nu pune probleme deosebite, dar durerile de spate îl pot face pe nativ să ajungă la medic.

Horoscop septembrie: Taurul

Taurul încheie o relaţie în care nu se mai regăsea de ceva vreme, care ajunsese mai mult să îl streseze decât să îl mulţumească. Nu trebuie însă să îşi facă probleme, farmecul nativului continuă să atragă ca un magnet, iar oportunităţiile continuă să vină.

Septembrie se anunţă însă o lună benefică pe plan financiar. Taurul iubeşte banii şi pare că are un mod de a-i atrage, dar ceva mai multă precauţie nu strică niciodată.

Sănătatea Taurului va fi una fragilă până la sfârşitul lunii. Nativul se simte lipsit de energie, iar stresul îl încearcă din plin. O dietă strictă, cu alimente sănătoase, îi va îmbunătăţi tonusul.

Horoscop septembrie: Gemenii

Gemenii întâmpină probleme în dragoste. Nativii admit că episodul amoros în care erau implicaţi a ajuns la final, că e timpul pentru o nouă relaţie.

Mânaţi de dorinţa de a schimba ceva în viaţa lor, nativii încep să călătorească mai mult sau să îşi pună imaginaţia la cale în noi proiecte. Pot folosi această perioadă pentru a iniţia strategii pe plan profesional, care le pot aduce succes, dar şi bani.

În rest, au toate şansele să îşi achiziţioneze o locuinţă sau să îşi schimbe mobila din casă.

Sănătatea pare să nu fie de parte lor în această lună, aşa că o vizită la medic şi un set de analize este mai mult decât indicat.

Horoscop septembrie: Racul

În septembrie, Racul va ieşi foarte mult în lume şi abilităţile acestuia de socializare sunt mult mai vizibile, deşi nici măcar nu era foarte conştient de această latură a lui. Tot luna aceasta se anunţă o perioadă excelentă pentru negociat parteneriate şi semnat contracte, aşa că nativul rac îşi poate schimba jobul sau poate obţine un împrumut avantajos.

La capitolul bani lucrurile stau destul de bine, dar racii trebuie să aibă grijă să nu cheltuie nechibzuit, pentru că se anunţă câteva luni dificile financiar. Relaţia cu familia va fi mai bună ca niciodată, dar pentru că nu are exerciţiul comunicării deschise, nativul rac e posibil să încheie într-un mod destul de furtunos colaborări cu oameni cu care avea relaţii bune. 

Sănătatea este un capitol la care racul stă destul de bine, dar moderaţia trebuie să fie cuvântul de ordine. În plus, dacă are de făcut investigaţii medicale sau analize, este un moment perfect pentru acestea.

Horoscop septembrie: Leul

Sursele de venit ale Leilor se vor înmulţi în septembrie şi tentaţia lor de cheltuit excesiv va fi pe măsură. Este indicat să pună bani deoparte, în loc să îi arunce pe lucruri inutile. La job atmosfera va fi mai agitată ca de obicei, responsabilităţile lor vor fi din ce în ce mai multe şi din cauza faptului că vor munci mai mult, oboseala acumulată va fi o problemă deloc de neglijat.

Relaţiile amoroase sunt pline de neprevăzut şi discuţiille contradictorii în cuplu vor fi la ordinea zilei. Leii trebuie să dea dovadă de înţelepciune şi să nu spună la supărare lucruri pe care le pot regreta ulterior.

Din cauza stresului, a oboselii şi a somnului insuficient este posibil să aibă, dacă nu probeleme serioase de sănătate, măcar un dosconfort constant de care nu pot scăpa dacă nu iua măsuri. 

Horoscop septembrie: Fecioara

În prima parte a lunii, Fecioarele au foarte multă energie, pe care ar fi indicat să o folosească pentru a-şi reorganiza semnificativ  viaţa. Septembrie poate fi un început excelent pentru orice, de la schimbări de dietă şi ale stilului de viaţă, până la schimbări radicale privind jobul şi viaţa personală. Orice îşi propun fecioarele în septembrie, au şanse mari de reuşită. Cu energia rămasă ar putea chiar să se apuce de sport.

Banii nu vor fi tocmai multţi în septembrie pentru nativii fecioară, dar având în vedere resursele pe care le au, o schimbare de job le poate aduce un venit nesperat de mare. Firea lor tipicară le va folosi la un loc nou de muncă, unde vor demonstra tuturor că sunt extrem de atente la detalii şi că nu le scapă nimic.

Sănătatea nu le dă de furcă în septembrie, dar nativii Fecioară ar trebui să fie atenţi la excese, pentru că se pot trezi în situaţii neplăcute din cauza unor accidentări. 

Horoscop septembrie: Balanţa

În prima parte a lunii septembrie, Balanţele trebuie să aibă mare grijă de sănătatea lor. Sunt predispuse la afecţiuni ale sistemului digestiv, dar şi ale picioareleor, precum şi la un risc crescut de accidente casnice. Echilibru şi atenţie ar trebui să fie cuvintele de ordine ale nativilor balanţă în această lună.

Relaţiile parteneriale vor fi şi ele destul de zdruncinate în septembrie, aşa că balanţele vor fi nevoite să încheie parteneriate din viaţa lor, fie că este vorba despre relaţii de afaceri sau de familie. 

La capitolul finanţe vor sta ceva mai bine decât în august, dar nu trebuie să se culce pe o ureche, pentru că urmează vremuri destul de tulburi la acest capitol. 

Horoscop septembrie: Scorpionul

Relaţiile cu prietenii vor fi excelente pentru nativii Scorpion, cel puţin în prima parte a lunii. Vor revedea prieteni dragi plecaţi în alte colţuri de lume, vor avea întâlniri memorabile cu colegi de liceu sau de facultate şi viaţa lor va fi tot o petrecere. Chiar aveau nevoie de o astfel de perioadă, aşa că se vor bucura de companie şi de amintiri plăcute, dar vor cunoaşte şi alţi oameni extrem de interesanţi.

Relaţiile de la locul de muncă vor fi extrem de tensionate pentru scorpioni, dar pentru că vor avea toată luna o dispoziţie de zile mari, vor trece uşor peste orice probleme. Ba mai mult decât atât, vor găsi energie şi entuziasm pentru ocupaţii care le vor aduce venituri suplimentare.

Sănătatea va fi un punct forte al scorpionilor în septembrie, aşa că vor profita din plin de starea bună pentru a petrece mai mult timp în mijlocul naturii, pentru a face sport sau pur şi simplu pentru a-şi redescoperi hobby-uri uitate de mult. 

Horoscop septembrie: Săgetătorul

Săgetătorii se vor agita extrem de mult, dar tendinţa lor de a se împărţi într-o mulţime de activităţi nu va face decât să le îngreuneze munca şi să aibă parte de reproşuri din toate părţile. Ar trebui să se calmeze şi să îşi vadă de treburile lor obişnuite, fără a mai visa la cai verzi pe pereţi. Viaţa socială este extrem de activă şi vor fi tentaţi să nu refuze nicio invitaţie din partea prietenilor, motiv de oboseală extremă şi probelem minore de sănătate.

Problemele lor cu banii vor începe să se rezolve, deşi destul de încet, aşa că este indicat ca nativii săgetător să se abţină de la cheltuitul iresponsabil care îi caracterizează şi să aibă măcar răbdare ca problemele financiare să se mai diminueze. Luna aceasta este posibil ca săgetătorii să facă şi câteva schimbări în carieră. 

Sănătatea este în general bună, dar Săgetătorii au tendinţa să facă excese, ceea ce le poate aduce probleme din cele mai serioase. 

Horoscop septembrie: Capricornul

Capricornul atinge echilibrul pe toate planurile. Simte că are lumea la picioare şi nimic nu îi poate sta în cale,

Pe plan financiar, îşi schimbă  strategia. Lucrează mult, are succes, iar banii continuă să vină. Ba mai mult, scapă de împrumutul luat.

În dragoste pare că viaţa îi zâmbeşte. Petrece momente memorabile alături de partener, iubeşte şi se simte împlinit. De asemenea, cei singuri au şansa de a bifa o relaţie pe termen lung. Capricornul are o sănătate de fier, dar migrenele pe care le acuză îl trimit le medic.

Horoscop septembrie: Vărsătorul

Vărsătorul va avea multe oportunităţi de a-şi întâlni jumătatea în această lună, iar toate obiectivele duc către asta.  De asemenea, cei implicaţi în relaţii de lungă durată se îndreaptă către un alt rol, acela de părinţi.

În rest, nativul trebuie facă ceva mai multă economie, să investească inteligent, să se concentreze pe achiziţiile care chiar merită. Ajutorul poate veni chiar din partea partenerului de viaţă.

Persoanele care caută un loc de muncă vor avea succes în această perioadă. Sănătatea va fi fragilă şi necesită atenţie până pe data de 23 septembrie. Dacă se relaxează mai mult şi încearcă să nu se mai streseze, nativul poate lupta mai bine cu afecţiunile ce îi dau târcoale.

Horoscop septembrie: Peştii

Peştii se împart între ţintele pe care le vor bifate în carieră şi relaţiile sentimentale. Nativul continuă să fie atras de acele persoane cu trăsături total opuse lor, sunt tot mai geloşi şi nu par construiţi pentru viaţa de familie.

Pe plan financiar, se simte prosperitatea, dar asta vine la pachet şi cu numeroase cheltuieli, situaţie care nu îl avantajează pe cel născut în această zodie. Peştii trăiesc însă pentru confortul lor personal, au încredere în tabieturile lor şi devin morocănoşi când cineva încearcă să se interpună în acest tablou.

Sănătatea nativilor va fi excelentă pe tot parcursul lunii. Pentru a păstra această stare de bine, Peştii ar trebui să evită excesele, să se odihnească, să îşi păstreze starea de armonie interioară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nicoleta Agheana
Nicoleta Agheană este un jurnalist reputat, cu experienţă în lifestyle şi sănătate, realizând de-a lungul timpului articole şi proiecte atât pentru publicaţii internaţionale, cât şi pentru brandul “Ce se întămplă, doctore?”. Domeniile de interes pe care le acoperă Nicoleta Agheană ...
citește mai mult
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân