Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020: escapade romantice şi achiziţii de noi proprietăţi

Află ce prezic astrele în săptămâna 7-13 septembrie 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020: escapade romantice şi achiziţii de noi proprietăţi
Află ce prezic astrele în săptămâna 7-13 septembrie 2020.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- BERBEC 

Sănătatea ta şi a celor din jur reprezintă o prioritate. Te bucuri de momentele petrecute în familie, iar în privinţa locului de muncă, succesul nu ezită să apară, chiar dacă te confrunţi cu câteva neînţelegeri. 

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- TAUR

Te motivezi să obţii ceea ce-ţi doreşti şi iată că nimic nu te opreşte în acest sens. Schimbările apar şi în comportamentul familiei faţă de tine, care începe să te aprecieze la adevărata ta valoare şi să te privească cu alţi ochi. Vei intra în conflict cu un prieten apropiat, dar efectele nu vor fi de durată.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- GEMENI

Trebuie să faci o vizită la cabinetul medicului pe care ar fi cazul să nu o mai amâni. Nu te ma gândi la problemele financiare, deoarece se vor rezolva de la sine. Mai mult, la locul de muncă primeşti veşti care te ajută să-ţi îmbunătăţeşti performanţele.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- RAC

Începi să faci mai mult sport, iar asta pentru că realizezi că trebuie să pui sănătatea pe primul loc. Vei primi o ofertă de călătorie de care vei fi încântată, mai ales că este în scop profesional şi poate ajuta la ascensiunea ta în carieră.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- LEU

Menţinerea unui stil de viaţă sănătos este ceva ce iubeşti să faci. Te afli în compania unei persoane alături de care în curând vei porni în noi aventuri, fie pe plan sentimental, fie pe plan profesional.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- FECIOARĂ

În această săptămână eşti destul de convingător şi reuşeşti să obţii tot ce-ţi doreşti fără prea mult efort. Un membru al familiei va avea fluctuaţii de dispoziţie, iar acest lucru te va da puţin peste cap. Cel mai probabil, te vei confrunta cu momente confuze.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- BALANŢĂ

Debordezi de energie şi reuşeşti să-i faci şi pe cei din jurul tău să se simtă extraordinar de bine. La orizont se iveşte o călătorie în interes profesional, care te va duce pe culmile succesului. Noi oportunităţi apar la orizont, aşadar nu le da cu piciorul.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- SCORPION

Decizi să faci schimbări majore în viaţa ta, iar sănătatea devine o prioritate. Dietă, sport, meditaţii, toate acestea vor face parte din noul tău stil de viaţă. Îţi doreşti să călătoreşti, dar mai ai de aşteptat pentru scurta ta vacanţă. Nu grăbi lucrurile.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- SĂGETĂTOR

Apar situaţii dificile la locul de muncă, dar cumva reuşeşti să le gestionezi şi să le depăşeşti cu brio. Este posibil să amâni o întâlnire importantă de familie, dar stai fără grijă, cei dragi te vor înţelege.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- CAPRICORN

Te bucuri din plin de timpul liber care ţi se cuvine. Eforturile tale academice dau roade, iar din punct de vedere financiar se observă creşteri majore. Apare ceva nou în viaţa ta, fie din punct de vedere sentimental şi emoţional, fie din punct de vedere financiar. Cine ştie, o nouă dragoste la orizont sau pur şi simplu o achiziţie de milioane?

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- VĂRSĂTOR

Va trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta şi să te preocupe mai puţin ce se întâmplă cu cei din jur. Stabilizează-te, mai ales din punct de vedere emoţional. Plănuieşti să cumperi o proprietate, ceea ce îţi va ocupa timpul şi atenţia pe următoare perioadă.

Horoscop săptămânal 7-13 septembrie 2020- PEŞTI

Veşti bune la orizont! Pe lângă faptul că economiile tale cresc, vei primi şi nişte bonusuri. De asemenea, un cadou neaşteptat din partea unei persoane apropiate te va surprinde. Nu ai planuri, dar asta nu înseamnă că nu-ţi vei face chiar în ultimul moment. Este posibil ca la finalul săptămânii să pleci într-o escapadă romantică.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân