Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020: Leii îşi îmbunătăţesc relaţia cu partenerul, Vărsătorii au multe îndoieli

Află ce prezic astrele în săptămâna 14-20 septembrie 2020.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020: Leii îşi îmbunătăţesc relaţia cu partenerul, Vărsătorii au multe îndoieli
Află ce prezic astrele în săptămâna 14-20 septembrie 2020.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- BERBEC

Evitaţi pe cât se poate contactele cu persoane invidioase dacă vreţi să vă reuşească proiectele. Vă aşteaptă o serie de eşecuri. Ceva nu va ieşi aşa cum doriţi şi asta vă va dezamăgi profund, influenţându-vă şi comportamentul la serviciu.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- TAUR

Ziua anunţă unele dispute în mediul profesional din cauza unor bârfe care vă ajung la urechi. Nu trebuie să aveţi încredere decât în propria intuiţie. În plan profesional, nu vă veţi bucura de această săptămână, căci sentimente neclare vă fac să vă certaţi cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- GEMENI

Este momentul unor reuşite, al unor laude şi aprecieri în mod public din parte superiorilor sau a colaboratorilor. Aţi putea finaliza unele proiecte mai vechi sau aţi putea iniţia altele de lungă durată.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- RAC

Începutul acestei săptămâni vă va găsi irascibil şi fără niciun chef. Aţi dori ca toţi să vă lase în pace şi să dormiţi sau să leneviţi măcar după pofta inimii. În prima parte a săptămânii este posibil să aveţi o stare agitată din cauza unei decizii pripite luate de partenerul dumneavoastră de afaceri în privinţa unei investiţii.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- LEU

Vă veţi găsi în faţa unui impas în care trebuie să luaţi nişte decizii importante legate de munca dumneavoastră de zi cu zi. Situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi. Cineva din familie vă va da un ajutor substanţial sau vă va propune o colaborare avantajoasă.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- FECIOARĂ

Este o perioadă a şanselor şi oportunităţilor. Simţiţi că relaţia dumneavoastră cu persoana iubită se aşază pe nişte fundamente noi, mult mai solide. Este o săptămână ca oricare alta. Vă ocupaţi de rutina zilnică de la serviciu şi acasă, chiar dacă sunteţi deja plictisit de aceleaşi mişcări stereotipe.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- BALANŢĂ

Este o săptămână în care unele probleme care vă dădeau bătăi de cap zilele trecute încep să se reaşeze pe un făgaş normal. În plan sentimental vă bucuraţi de o perioadă fericită în cuplu. Sunteţi răsplătiţi cu gesturi de afecţiune şi partenerul vă oferă momente de neuitat.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- SCORPION

Activitatea dumneavoastră este controlată de o autoritate şi staţi cu sufletul la gură să aflaţi rezultatul inspecţiei. Simţiţi că relaţia dumneavoastră evoluează într-un sens pozitiv şi asta vă încarcă de optimism şi încredere.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- SĂGETĂTOR

Intraţi într-o perioadă echilibrată pe plan sentimental, care nu vă zdruncină cu nimic atmosfera tihnită pe care o resimţiţi alături de partener. Sunteţi un prieten pe care oricine se poate baza. Ajunge doar să vi se ceară ceva şi deja răspundeţi prezent la orice solicitare.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- CAPRICORN

V-aţi asumat responsabilitatea unui proiect pe cont propriu şi trebuie să-l duceţi la îndeplinire cu seriozitate. În plan sentimental este un moment în care amintirile sau efectele trecutului revin în actualitate mai puternice ca oricând.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- VĂRSĂTOR

Aveţi mari îndoieli cu privire la corectitudinea unor decizii luate şi resimţiţi o mare emoţie când vă gândiţi la urmările acestora. Aveţi o stare de agitaţie interioară care vă face să rataţi multe şanse sau să faceţi gafe imense.

Horoscop săptămânal 14-20 septembrie 2020- PEŞTI

Din punct de vedere sentimental sunteţi cam nemulţumit, dar exageraţi şi asta nu face decât să încurce şi mai rău lucrurile. Trebuie să aveţi mai mult curaj să vă prezentaţi munca în termeni laudativi pentru că s-ar putea să vă audă cine trebuie pentru o viitoare promovare.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”