Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020: Capricornii primesc o moștenire

Află ce prezic astrele în săptămâna 21-28 septembrie 2020.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020: Capricornii primesc o moștenire
horoscop saptamanal septembrie

Află ce prezic astrele în săptămâna 21-28 septembrie 2020.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- BERBEC

În această săptămână intenționați să terminați o lucrare incepută mai demult în casă. Aveți totuși și alte treburi. Capacitatea dumneavoastră de acțiune este pusă la grea încercare. Vă confruntați cu sentimente și gânduri confuze.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- TAUR

Situația dumneavoastră financiară se va îmbunătăți. Cineva din familie vă va da un ajutor substanțial. Aveți ocazia de a vă pune în practică ideile. La serviciu veți descoperi că evenimentele decurg conform așteptărilor.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- GEMENI

Este o perioadă în care trebuie să dați dovadă de concentrare și capacitate de muncă pe perioade de timp îndelungate. Vă frământă o chestiune de familie. Dacă o veți discuta cu rudele apropaite vă veți lămuri și chiar vă veți mai liniști.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- RAC

Aveți șansa să petreceți momente plăcute alături de persoana iubită. Din cauza nerăbdării, s-ar putea să nu reușiți să faceți schimbările pe care vi le doriți pe plan sentimental.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- LEU

În plan social, vă remarcați prin spirit judicios, înțelegător, senin în abordarea diverselor situații. În prima jumătate a săptămânii, sunteți nerăbdător să terminați o treabă începută acum câteva zile. Vă sfătuim să nu vă grăbiți, pentru că riscați să stricați ceva.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- FECIOARĂ

Aveți ocazia să cunoașteți o persoană bine pozițioantă din punct de vedere social. Sufeltul dumneavoastră tânjește după puțină afecțiune. Sunteți atât de vulnerabil, încât sunteți gata să vă îndrăgostiți la prima vedere.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- BALANȚĂ

Sunteți dornic să vă implicați în tot felul de activități care vă stârnesc curiozitatea. Un interes majos veți acorda chestiunilor sentimentale în această perioadă. Nevoia de stabilitate în plan afectiv este mai mare decât în mod obișnuit.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- SCORPION

Este o perioadă în care vă simțiți răsfățat de gesturile de afecțiune ale partenerului. Debordați de energie și de poftă de viață și dorința de afirmare este crescută. Apar în prim-plan relații noi sau cel puțin proiecte îndrăznețe.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- SĂGETĂTOR

În plan profesional vă veți bucura de recunoaștere și respect din partea colegilor și superiorilor. S-ar putea să aveți mai multe drumuri scurte de făcut. Apar în prim-plan relații noi sau cel puțin proiecte îndrăznețe.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- CAPRICORN

Starea materială este satisfăcătoare. Nu vă faceți prea mari probleme cu privire la resursele dumneavoastră. Vă ameliorați simțitor situația financiară. Fie încasați o primă, fie primiți o moștenire.

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- VĂRSĂTOR

O săptămână pe placul dumneavoastră din toate punctele de vedere, ce răspunde perfect nevoilor dumneavoastră emoționale. Spiritul de inițiativă vă îndeamnă să faceți ceva nou. Dacă nu știți bine ce vreți să faceți sau dacă sunteți nesigur, mai bine renunțați!

Horoscop săptămânal 21-28 septembrie 2020- PEȘTI

În privința relației cu persoana iubită, totul depinde de dumneavoastră. Starea de iritare de dimineață ar putea să aibă efecte negative asupra relațiilor cu partenerul de viață.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being