Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020: Leii sunt delăsători şi pierd câteva ocazii de câştig

Află ce prezic astrele în săptămâna 31 august- 6 septembrie.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020: Leii sunt delăsători şi pierd câteva ocazii de câştig
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020: Leii sunt delăsători şi pierd câteva ocazii de câştig
Află ce prezic astrele în săptămâna 31 august- 6 septembrie.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- BERBEC

Este cea mai bună perioadă pentru a acumula cunoştinţe noi, pentru a învăţa. Comoditatea şi conservatorismul vă împiedică să faceţi schimbări în viaţa dumneavoastră. 

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- TAUR

În această săptămână aveţi parte numai de lucruri bune. La serviciu aflaţi că unii dintre prieteni v-au sprijinit şi au pus o vorbă bună şefilor. V-aţi propus să rezolvaţi ceva, dar daţi piept cu tot felul de piedici ce nu vă lasă să va atingeţi scopul.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- GEMENI

Este posibil să fiţi irascibil, pentru că nu reuşiţi să vă respectaţi programul. Starea de nervozitate ar putea să vă pună într-o situaţie neplăcută. Sunteţi plin de energie şi capabil de eforturi intense. Aveţi grijă să nu vă supra-solicitaţi, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea!

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- RAC

Este posibil să primiţi un cadou de la o persoană de sex opus. În a doua jumătate a săptămânii, o veste de la o persoană mai în vârstă vă va face o plăcere deosebită. Nimic nu vă poate influenţa, aveţi mintea ascuţită şi un simţ al dreptăţii foarte dezvoltat.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- LEU

Chiar dacă nu vă este uşpr, aţi putea miza pe intuiţia apropiaţilor în ceea ce v-aţi propus să realizaţi. Pentru că sunteţi prea delăsător, veţi pierde câteva ocazii de câştig. S-ar putea să constataţi că nu e bine să vă bazaţi atât de mult pe ceilalţi.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- FECIOARĂ

Banii vi se scurg printre degete, nu reuşiţi deloc să-i administraţi corect, ci sunteţi tentat să-i risipiţi pe fleacuri. Sentimentele dumneavoastră sunt împărtăşite la aceeaşi intensitate de celălalt, ceea ce vă va da încredere absolută în viitor.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- BALANŢĂ

Aşteptaţi de mult timp să faceţi un pas important, iar acum, când vi s-a oferit momentul, ezitaţi. Greutatea cu care vă exprimaţi s-ar putea datora stresului pe care l-aţi acumulat în ultimul timp.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- SCORPION

La birou, ar fi cazul să nu mai staţi pe gânduri şi să acţionaţi, pentru că norocul vă va surâde. Rezultatele deosebite de la serviciu vă pot atrage invidia colegilor. S-ar putea ca persoana iubită să vă reproşeze că acordaţi prea multă atenţie carierei.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- SĂGETĂTOR

Deşi simţiţi că nu este momentul să cheltuiţi bani, se pare că nu vă puteţi abţine, astfel că veţi da gata ceea ce aveţi prin portofele. O persoană din familie vă poate ajuta să ieşiţi din impasul financiar în care o să vă aflaţi.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- CAPRICORN

Vă gândiţi să vă apucaţi de ceva nou, poate chiar să vă schimbaţi serviciul. Aţi vrea să faceţi şi altceva. Sunteţi agitat şi vă străduiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Deveniţi autoritar şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- VĂRSĂTOR

Este momentul să vă plătiţi datoriile. Nu este cazul să vă faceţi probleme cu situaţia financiară. Este un moment dificil, când sunteţi cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munciţi mult, vă obosiţi peste măsură.

Horoscop săptămânal 31 august- 6 septembrie 2020- PEŞTI

Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu persoana iubită. Aceasta vă va reproşa faptul că-i acordaţi prea puţină atenţie din cauza serviciului. În această săptămână, capacitatea dumneavoastră de acţiune este pusă la grea încercare. Vă confruntaţi cu sentimente şi gânduri confuze.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân