Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020: val de certuri pentru Tauri, dezechilibru financiar pentru Săgetători

Află ce prezic astrele în perioada 22-27 iunie 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020: val de certuri pentru Tauri, dezechilibru financiar pentru Săgetători
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020: val de certuri pentru Tauri, dezechilibru financiar pentru Săgetători
Află ce prezic astrele pentru săptămâna 22-27 iunie 2020.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- BERBEC

Treci printr-o perioadă plină de dinamism. Apar schimbări majore în viaţa ta, iar ambiţia cu care îţi doreşti să evoluezi este una care te va ajuta să cunoşti succesul.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- TAUR

Ai tendinţa să distrugi anumite planuri sau obiecte. În relaţie vine un val de certuri însă, dacă tu şi partenerul ştiţi cum să le gestionaţi, aveţi şanse mari să readuceţi armonia în relaţia de cuplu.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- GEMENI

Gemenii se vor confrunta cu oameni dificili care îşi fac apariţia în viaţa lor însă, din fericire, nu apar schimbări majore care să îi dea peste cap în următoarea perioadă. Reuşesc cu brio să menţină relaţiile cu noile contacte.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- RAC

Eclipsa solară din Rac a deschis un nou ciclu în viaţa nativului, fiind o perioadă ideală pentru ajustări. Din păcate, există factori care pot schimba complet anumite situaţii. Trebuie doar să fiţi pregătiţi pentru orice şi să luaţi rapid atitudine.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- LEU

Pentru că încerci să rezolvi problemele altora şi uiţi să te pui pe primul loc, vei fi învăluit de situaţii neplăcute care îţi pot afecta viaţa. Ideal ar fi să-ţi pui ordine în viaţă şi abia mai apoi să fii ancora de salvare a celor din jurul tău.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- FECIOARĂ

Te aşteaptă o săptămână cu noi provocări atât pe plan profesional, cât şi în relaţia de cuplu. În dragoste lucrurile evoluează frumos, iar pentru că între tine şi partener există o dragoste adevărată şi bazată pe încredere, veţi trece printr-o perioadă de acceptare şi lipsită de judecăţi.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- BALANŢĂ

Dinamismul se instalează în relaţiile parteneriale. Unii nativi vor simţi nevoia să fie împinşi de la spate în anumite situaţii, pe când alţii caută să rezolve lucrurile în linişte, fără ca cineva să le spună ce au de făcut.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- SCORPION

Viitoarele planuri rămân pe primul loc şi de data aceasta. Universul intenţionează să te plaseze într-o zonă mai amplă, departe de zona de confort, iar fiecare detaliu va avea impact asupra deciziilor tale.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- SĂGETĂTOR

Aveţi o viziune magnifică, iar toate lucrurile pe care vi le-aţi propus le veţi bifa într-un timp extrem de scurt. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, sezonul eclipsei nu va aduce deloc echilibru în contul bancar.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- CAPRICORN

Este o perioadă foarte importantă din viaţa dumneavoastră şi simţiţi că sunteţi mai puternic ca niciodată. Totul merge exact cum plănuiţi, iar absolut nimic nu vă sta în cale, mai ales că abordaţi totul ştiind care vă sunt valorile şi priorităţile.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- VĂRSĂTOR

Ai tendinţa să insişti să deţii controlul, motiv pentru care problemele nu vor întârzia să apară. Vei avea nevoie de puţin timp liber pentru a-ţi face ordine în gânduri şi idei.

Horoscop săptămânal 22-27 iunie 2020- PEŞTI

Vor apărea schimbări majore în viaţa dumneavoastră, da rşi situaţii incerte. Ai nevoie de spaţiu şi timp altfel, exact cum se întâmplă într-un joc de poker, vei pierde dacă laşi cărţile la vedere.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân