Horoscop săptămânal 2020, octombrie

Află ce prezic astrele în săptămâna 5-11 octombrie 2020 pentru nativii din zodiac, în carieră și viață personală. Horoscop săptămânal 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 2020, octombrie
Horoscop săptămânal 2020: 5-11 octombrie

Află ce prezic astrele în săptămâna 5-11 octombrie 2020. Horoscop săptămânal 2020.

Horoscop săptămânal 2020

BERBEC

Vi s-au spus multe lucruri care s-au dovedit a fi simple baliverne, de aceea acum sunteți mult mai suspicios în discuțiile cu unele persoane. Vă sunt accentuate inspirația, ingeniozitatea, flerul. Veți fi interesat de cunoștințe legate de ocultism sau în general de paranormal.

TAUR

Reușiți să scăpați de încurcăturile financiare, ba chiar să-i ajutați și pe cei care au apelat la dumneavoastră. Șarmul dumneavoastră irezistibil vă va aduce o mușțime de avantaje. Cu partenerul de viață veți căuta să aplanați disputele și să reintroduceți armonia.

GEMENI

Activitățile extra-profesionale ar putea deveni o sursă de câștiguri importantă. Veți simți nevoia să acumulați bani sau bunuri materiale. Relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți, iar dacă sunteți necăsătorit n-ar fi exclus să vă oficializați relația.

Horoscop săptămânal 2020

RAC

Apar posibilități de promovare sau de câștig. Un rol important în deciziile pe care le veți lua în această săptămână îl joacă ideile furnizate de persoanele mai tinere. Cheltuielile ce se impun pentru această perioadă nu vă vor ridica mari probleme căci câștigurile vor fi suficient de mari.

LEU

Situația dumneavoastră financiară se va îmbunătăți. Cineva din familie vă va da un ajutor substanțial sau vă va propune o colaborare avantajoasă. Posibilitatea e a vă consolida relația de dragoste este foarte mare. Un telefon vă va face să încheiați ziua într-o atmosferă romantică.

FECIOARĂ

În prima parte a săptămânii veți avea parte de evenimente neașteptate, care vor produce întârzieri în punerea în practică a planurilor pentru această perioadă. Sunteți în starea dumneavoastră normală, însă ceea ce vă neliniștește este că aveți o stare mai accentuată de oboseală. Nimic îngrijorător.

BALANȚĂ

Părinții vor avea unele probleme și ajutorul dumneavoastă ar fi binevenit. Ați putea să-i ajutați să rezolve o problemă care îi stresează de mult. Pentru persoanele necăsătorite apar relații noi, iar cele care au un partener vor retrăi pasiunea pe care au cunoscut-o la începutul relației.

Horoscop săptămânal 2020

SCORPION

Capacitatea dumneavoastră de a vă comunica ideile și de a-i convinge pe cei din jur de valabilitatea părerilor pe care le promovați este maximă. Dacă doriți să porniți o afacere pe cont propriu ideile vă sunt excelente, dar unele detalii nu sunt bine puse la punct.

SĂGETĂTOR

Certurile nu sunt excluse în cadrul serviciului, dar principalul vinovat sunteți dumneavoastră, din cauza irascibilității de care dați dovadă. Chiar dacă sunteți căsătorit, nu este exclus să-i dați libertate partenerului să facă ce vrea, pentru că în următoarea perioadă vă place să fiți pe cont propriu.

CAPRICORN

Este o săptămână pasivă, de așteptare în plan sentimental și aveți o stare de parcă ați simți că vi se pregătește ceva. Ziua anunță agitație, dar și posibilitatea de a duce lucrurile la bun sfârșit. Săptămâna anunță agitație, dar și posibilitatea de a duce lucrurile la bun sfârșit. Beneficiați și de ajutor primit de la prieteni sau cunoștințe.

VĂRSĂTOR

Sunteți un prieten pe care oricine se poate baza. Ajunge doar să vi se ceară ceva și deja răspundeți prezent la orice solicitare. Cineva încearcă să vă forțeze mâna pentru a vă plăti niște datorii. Nu are rost să faceți comentarii, mai ales că dispuneți de suma necesară.

PEȘTI

Partenerul de viață vă va ajuta să deschideți uși importante. Întâlnirea cu o mai veche cunoștință vă va stimula din punct de vedere intelectual. Vă bucurați de o remarcabilă creștere de popularitate. Veți primi invitații pentru diverse activități sociale, ocazie cu care vă veți simți minunat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân