Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020: avantaje financiare consistente pentru un nativ din zodiac

Nativii din zodiac au parte de noi surprize în săptămâna 20-26 aprilie a anului 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020: avantaje financiare consistente pentru un nativ din zodiac
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 20-26 aprilie 2020: avantaje financiare consistente pentru un nativ din zodiac

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 20-26 aprilie a anului 2020.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- BERBEC

Treceţi prin momente financiare grele, dar dacă nu vă daţi bătuţi, mai mult ca sigur că veţi trece şi peste acestea. Fiţi fermi şi nu-i lăsaţi pe alţii să ia decizii în numele dumneavoastră, numai astfel veţi reuşi. Predicile nu sunt uşor de trecut, mai ales că până şi dumneavoastră aveţi unele datorii şi adversarii vor încerca dă vă găsească punctul slab.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- TAUR

În această săptămână sunteţi dispus să ascultaţi problemele cu care se confruntă cei din jur şi să le oferiţi sfaturi utile. Vă recomandăm să nu faceţi promisiuni pe care ulterior să nu le puteţi respecta.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- GEMENI

Săptămâna aceasta favorizează câştigurile, astfel, dacă sunteţi o persoană activă în afaceri, aveţi posibilitatea de a vă savura victorioşi reuşita. Totuşi, capriciile v-ar putea rezerva unele surprize neaşteptate cum ar fi aflarea unor bârfe care v-ar putea afecta relaţiile cu cei de acasă.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- RAC

Trăiţi sentimente înflăcărate, dar destul de confuze. Ar fi bine să evitaţi să luaţi decizii importante în această perioadă. Intervenţia unei rude apropiate va crea animozităţi în relaţia cu partenerul de suflet, dar totul este trecător.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- LEU

Intuiţia de care daţi dovadă v-ar putea ajuta să ieşiţi fără probleme din situaţiile complicate care ar putea apărea la serviciu. Nu vă grăbiţi totuşi să luaţi decizii.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- FECIOARĂ

În prima jumătate a săptămânii sunteţi hotărât să faceţi unele schimbări în cămin. S-ar putea să aveţi un sentiment de îndoială din cauză că partenerul de viaţă nu este de acord cu ideile dumneavoastră.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- BALANŢĂ

Şansa dumneavoastră la locul de muncă se va manifesta în prima jumătate a săptămânii. Vă veţi face noi prieteni printre colegii de serviciu. Dacă aveţi de semnat nişte acte sau doriţi să obţineţi o aprobare, prima jumătate a săptămânii vă este, de asemenea, favorabilă.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- SCORPION

Acasă poate apărea o oarecare stare de tensiune cu părintele de sex opus, dar veţi găsi o cale de a vă ţine departe de astfel de probleme. Sunteţi preocupaţi mai mult de munca dumneavoastră. Este posibil să vă simţiţi mai energici ca niciodată, aşa că nu ezitaţi să vă folosiţi de această pasă bună.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- SĂGETĂTOR

Dorinţa dumneavoastră de schimbare şi reînnoire va fi apreciată de colegii de serviciu şi de partenerul de viaţă. Vă recomandăm să profitaţi din plin de această zi, întrucât veţi avea un succes deosebit, precum şi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce aţi început.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- CAPRICORN

Trebuie să participaţi la o întâlnire importantă, poate să semnaţi un contract care v-ar putea aduce beneficii extraordinare. Aveţi şi posibilitatea de a iniţia o schimbare de serviciu cu avantaje financiare consistente.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- VĂRSĂTOR

În plan sentimental, lucrurile merg excelent. Nemulţumirile de până acum s-au rezolvat, ca şi cum nici nu ar fi existat vreodată. Sentimentele dumneavoastră sunt deosebit de intense şi se bucură de reciprocitate.

Horoscop săptămâna 20-26 aprilie 2020- PEŞTI

În a doua jumătate a săptămânii este posibil să vi se ofere ocazia unei colaborări în cadrul unei afaceri prospere. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi să refuzaţi propunere, deoarece acceptarea ei ar putea să reprezinte începutul unei situaţii financiare stabile în familia dumneavoastră.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân