Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020: se îmbunătăţesc relaţiile de căsnicie

Află ce prezic astrele în săptămâna 27 aprilie- 3 mai 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020: se îmbunătăţesc relaţiile de căsnicie
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020: se îmbunătăţesc relaţiile de căsnicie

Află ce prezic astrele în perioada 27 aprilie- 3 mai 2020.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- BERBEC

Ideile dumneavoastră originale din cursul dimineţii vor fi apreciate şi chiar susţinute de persoana iubită. Vă sfătuim să profitaţi din plin de şansele acestei săptămâni, întrucât veţi avea un randament foarte bun, dar şi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit toate activităţile în care v-aţi angajat.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- TAUR

Starea de inhibiţie în care s-ar putea să vă aflaţi în această săptămână vă împiedică să vă exprimaţi în mod clar ideile. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile cu prietenii, deoarece s-ar putea să fiţi greşit înţeles din cauza dificultăţilor de comunicare.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- GEMENI

La locul de muncă se vor petrece tot felul de evenimente care vă vor ţine ca pe ace. Va trebui să faceţi faţă unor activităţi dificile, dar le veţi rezolva cu bine, ceea ce vă poate aduce şi o îmbunătăţire a situaţiei dumneavoastre materiale.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- RAC

Încercaţi să nu vă sacrificaţi tot timpul liber şi nici relaţiile de prietenie pentru interese de natură materială. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp studiului şi relaţiilor parteneriale.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- LEU

Înclinaţia spre gelozie vă poate aduce în situaţia de a avea neînţelegeri cu partenerul de suflet. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi, lucrurile vor evolua cât se poate de bine. Cei căsătoriţi vor avea ocazia să-şi îmbunătăţească relaţia sau să se bucure de realizările partenerului.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- FECIOARĂ

În această săptămână puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale, având în vedere că relaţiile cu anturajul sunt foarte bune. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- BALANŢĂ

Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită. Dorinţa, dar şi capacitatea de comunicare vor fi mai mari şi veţi exercita o influenţă deosebită asupra persoanelor de sex opus din anturajul dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- SCORPION

Intuiţia dumneavoastră funcţionează deosebit de eficient în elaborarea planurilor de anvergură şi câştig. Pentru a vă lansa, aveţi însă nevoie de ajutorul unei persoane din familie, care v-ar putea oferi un suport financiar. Veţi obţine aprobări pentru proiectele dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- SĂGETĂTOR

Trăirile dumneavoastră vor fi deosebit de profunde în această perioadă. Vă implicaţi mult în relaţia cu persoana iubită, dar nu lăsaţi de izbelişte nici treburile gospodăreşti. O parte importantă a timpului liber va trebui să o petreceţi rezolvând probleme de natură casnică sau familială.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- CAPRICORN

Treceţi printr-o perioadă foarte încărcată la serviciu. Trebuie să lucraţi peste program, să vă concentraţi şi să vă dedicaţi în totalitate sarcinilor apărute. E posibil să fiţi în plină desfăşurare a unui proiect care încă nu va ajunge la finalizare în această perioadă, deci trebuie să aveţi răbdare până la primele rezultate.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- VĂRSĂTOR

Nu sunteţi în forma dumneavoastră cea mai bună aşa că ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Încercaţi să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Divertismentul ar putea fi o bună relaxare.

Horoscop săptămânal 27 aprilie- 3 mai 2020- PEŞTI

Distanţarea care a început să se producă între dumneavoastră şi partener se accentuează încet, dar constant. Deşi cuplul rămâne stabil, comunicarea devine din ce în ce mai dificilă şi aveţi impresia că fiecare se cantonează tot mai mult în atitudinile pe care a apucat să le ia la începutul acestui conflict surd.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”