Horoscop octombrie 2022: Zodia care își va înșela partenerul în luna octombrie

Află ce prezic astrele în luna octombrie. Horoscop octombrie 2022.
30.09.2022
Horoscop octombrie 2022: Zodia care își va înșela partenerul în luna octombrie
Foto: shutterstock / Horoscop octombrie 2022: Zodia care își va însela partenerul în luna octombrie

Luna octombrie ne trece pragul, iar asta înseamnă că ne pregătim pentru sezonul nativilor din zodia Scorpion. Ne vom confrunta cu o eclipsă dramatică, dar și un Marte retrograd, dar asta nu înseamnă că luna octombrie nu ne pregătește situații imprevizibile și surprize plăcute. Află ce prezic astrele în luna octombrie. Horoscop octombrie 2022.

Horoscop octombrie BERBEC

Te sfătuim să începi luna octombrie cu un ritual care să te ajute „să-ți încarci bateriile”, mai ales că sezonul următor te pregătește de o transformare spirituală. Fă-ți timp pentru tine pentru că se anunță noi evenimente la orizont la care îți vei dori să fii prezent, dar nu vei putea face față dacă nu te pregătești intens.

Horoscop octombrie TAUR

Octombrie aduce schimbări majore în viața de cuplu a nativului Taur. După ce Saturn iese din retrograd ai foarte multă încredere în sexualitatea ta și te simți pregătit să explorezi mai mult. Te vei simți puțin stresat în prima parte a lunii, dar nu lăsa acest lucru să te copleșească.

Horoscop octombrie GEMENI

Te pregătești de petreceri, lucru care nu-ți displace deloc. Trăiești pentru dans, flirt și emoții, iar luna octombrie este ideală să bifezi toate aceste lucruri. Încearcă să nu frângi inimi oricât de confortabil te-ai simți să faci asta.

Horoscop octombrie RAC

Viața ta amoroasă se îmbunătățește. Fie relația cu partenerul devine din ce în ce mai bună, fie apare cineva în viața ta în cazul în care ești singur. Totul va veni către tine în abundență, ceea ce va fi puțin copleșitor la început.

Horoscop octombrie LEU 2022

Nativul Leu va radia în luna octombrie și va fi înconjurat de oameni de calitate și prieteni vechi care i-au simțit lipsa. Dacă până acum te-ai concentrat pe carieră și nu ai văzut nimic altceva în jurul tău, află că este momentul să iei o pauză și să-ți dai puțin timp liber. Nu neglija prietenii și familia!

Horoscop octombrie FECIOARĂ

Nativul Fecioară va ieși din zona de confort și va comunica mai mult ca niciodată. Posibil să apară la orizont și un câștig substanțial. Nu uita că eclipsa solară din Scorpion aduce cu ea un strop de dramă, sfârșituri bruște și mici conflicte.

Horoscop octombrie BALANȚĂ

Sezonul nativilor Balanță a luat sfârșit, dar asta nu înseamnă că nu vor avea parte de momente intense. Balanțele se reconectează cu Venus, ceea ce înseamnă că luna octombrie va fi una plină de surprize.

Horoscop octombrie SCORPION

Nativul Scorpion se va simți extrem de sexy și misterios în perioada care urmează. Din fericire, luna octombrie aduce mai mult echilibru în viața acestor nativi, aspect care îi va ajuta să se liniștească pe toate planurile.

Horoscop octombrie SĂGETĂTOR

Viața sexuală a nativului Săgetător se îmbunătățește considerabil în luna octombrie. Vei fi tentat să calci strâmb în relație, iar asta pentru că simți că ai nevoie de puțină dramă în viața ta. Distrează-te cu prietenii și familia și profită de petrecerile care urmează să apară.

Horoscop octombrie CAPRICORN

Nativul Capricorn trebuie să învețe să stabilească anumite bariere între muncă și viață personală, mai ales că ai o reputație pentru munca depusă în exces. Nu este tocmai un lucru bun. Oricât de mult ai munci, nu uita de tine!

Horoscop octombrie VĂRSĂTOR

Luna octombrie aduce în rândul Vărsătorilor numeroase șanse la orizont. Noi oportunități se arată la orizont și ar fi păcat să stai pe gânduri dacă să le accepți sau nu. Încearcă să nu lași nicio ocazie să-ți scape.

Horoscop octombrie PEȘTI

Pentru nativul Pești, în luna octombrie anumite conversații ar trebui să fie evitate. Nu fugi de comunicare, dar încearcă să-ți rezolvi problemele cu calm și să fii mai rezervat în comentarii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop chinezesc luna octombrie 2022
Horoscop chinezesc luna octombrie 2022
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”