Horoscop martie 2021

Află ce prezic astrele în luna martie- horoscop martie 2021. Leii încheie luna într-o atmosferă romantică. Să fie vorba de o cerere în căsătorie?
  • Publicat:
Horoscop martie 2021
Horoscop martie 2021

Află ce prezic astrele în luna martie- horoscop martie 2021.

Horoscop martie 2021

BERBEC

Vă sunt accentuate inspirația, ingeniozitatea, flerul. Veți fi interesat de cunoștințe legate de ocultism sau în general de paranormal.

TAUR

Șarmul dumneavoastră irezistibil vă va aduce o mulțime de avantaje. Cu partenerul de viață veți căuta să aplanați disputele și să reintroduceți armonia.

GEMENI

Relația cu partenerul de viață se va îmbunătăți, iar dacă sunteți necăsătorit n-ar fi exclus să vă oficializați relația.

RAC

Cheltuielile ce se impun pentru această perioadă nu vă vor ridica mari probleme căci câștigurile vor fi suficient de mari.

LEU

Posibilitatea de a vă consolida relația de dragoste este foarte mare. Un telefon vă va face să încheiați luna într-o atmosferă romantică.

FECIOARĂ

Sunteți în starea dumneavoastră normală, însă ceea ce vă neliniștește este că aveți o stare mai accentuată de oboseală. Nimic îngrijorător.

BALANȚĂ

Pentru persoanele necăsătorite apar relații noi, iar cele care au un partener vor retrăi pasiunea pe care au cunoscut-o la începutul relației.

SCORPION

Dacă doriți să porniți o afacere pe cont propriu ideile vă sunt excelente, dar unele detalii nu sunt bine puse la punct.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă sunteți căsătorit, nu este exclus să-i dați libertate partenerului să facă ce vrea, pentru că vă place să fiți pe cont propriu.

CAPRICORN

Luna martie anunță agitație, dar și posibilitatea de a duce lucrurile la bun sfârșit. Beneficiați și de ajutor primit de pe la prieteni sau cunoștințe.

VĂRSĂTOR

Cineva încearcă să vă forțeze mâna pentru a vă plăti niște datorii. Nu are rost să faceți comentarii, mai ales că dispuneți de suma necesară.

PEȘTI

Vă bucurați de o remarcabilă creștere de popularitate. Veți primi invitații pentru diverse activități sociale, ocazie cu care vă veți simți minunat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop aprilie 2021
Horoscop aprilie 2021
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân