Horoscop martie 2018: schimbări importante pentru zodii, cum stau cu dragostea şi banii

Gemenii îşi revin la viaţă, Peştii au o lună magică, Balanţele mai au de aşteptat. Martie se anunţă a fi o lună palpitantă pentru toate zodiile. Află ce iubire îţi iese în cale, cât de apreciat vei fi la job şi cum vei sta cu finanţele! Astrele se întrec în surprize, iar acesta poate fi momentul tău. Important e să găseşti lozul câştigător.
Horoscop martie 2018: schimbări importante pentru zodii, cum stau cu dragostea şi banii

Gemenii îşi revin la viaţă, Peştii au o lună magică, Balanţele mai au de aşteptat. Martie se anunţă a fi o lună palpitantă pentru toate zodiile.

Află ce iubire îţi iese în cale, cât de apreciat vei fi la job şi cum vei sta cu finanţele! Astrele se întrec în surprize, iar acesta poate fi momentul tău. Important e să găseşti lozul câştigător.

Berbecul

Acum, mai mult decât în ​​lunile anterioare, vă concentraţi pe carieră, dar şi pe viaţa de familie. Pregătiţi scena pentru un viitor proiect, care poate însemna chiar o afacere de familie. Ar putea apărea anumite întarzieri financiare, dar nu vă îngrijoraţi. Unele tranzacţii sau proiecte se pot prăbuşi, însă cele mai bune oferte vor veni în viitor.

Berbecii nu stau foarte bine cu dragostea în această lună, dar oportunităţile romantice sunt mai aproape decât cred.

Sănătatea are nevoie de mai multă atenţie în această lună, mai ales după data de 21 martie. E indicat să acordaţi atenţie gâtului şi plămânilor.

Taurul

Această lună pare să fie una benefică pentru Tauri. Cu toate acestea, au multe îndoieli, cele mai multe pe plan sentimental.

Relaţia pe care o aveţi nu vă mai reprezintă. De aceea, chiar dacă sunteţi implicaţi într-o idilă sau sunteţi singuri, e bine să pregătiţi terenul pentru o viitoare poveste.

Cheltuiţi mai mulţi bani pentru cămin şi familie. Gândul de a achiziţiona o maşină nouă sau un gadget vă dă târcoale. Există aspecte bune pentru cumpărarea sau vânzarea unei case.

Sănătatea este bună, deci nu trebuie să faceţi nicio schimbare drastică în regimul de viaţă. Totuşi, e bine să acordaţi mai multă atenţie plămânilor, intestinelor, braţelor şi umerilor.

Gemenii

Gemenii revin la viaţă. Stresul din ultimele luni se estompează. Chiar dacă în trecut au avut mult de suferit din punct de vedere sentimental, a venit momentul în care pot risca din nou.

De asemenea, în această lună e bine să rezolve problemele care îi apasă, care le îngreunează conştiinţa şi îi împiedică să meargă mai departe. Nativii acestei zodii vor participa la o nuntă sau au toate şansele să planifice una.

În această perioadă, Gemenii se bucură de numeroase oportunităţi care ar putea fi recompensatoare din punct de vedere financiar.

O evadare alături de persoana iubită vă poate reîncărca bateriile, dar nu este un moment bun să planificaţi o călătorie. Aşteptaţi până în aprilie.

Sănătatea este bună, dar încercaţi să nu vă pierdeţi optimismul, să nu cădeţi pradă anxietăţii, indiferent de momentele neprevăzute care apar.

Racul            

Racii au multe oportunităţi pe plan profesional în acestă lună. Vor găsi oameni dispuşi să îi plătească mult mai bine, de aceea ar fi bine să nu rateze aceste ocazii. Schimbarea jobului poate fi un lucru benefic pentru ei. Racul are nevoie de libertate, de independenţă, de un loc în care să nu se simtă constrâns.

Conflictele sentimentale apar şi în această lună. Pofta Raculului de viaţă, de a cutreiera lumea, de a-şi achiziţiona tot mai multe accesori pune la încercare răbdarea celui cu care are o relaţie.

Sănătatea Racului este mai bună în această lună. Încercaţi să vă masaţi coapsele regulat şi să acordaţi mai multă atenţie ficatului.

Leul

Leul are o capacitate mai mare de a-şi exprima dragostea în această lună, ceea ce înseamnă că relaţiile intime vor fi la înălţime. Farmecul pe care îl emană îl poate ajuta să ceară anumite favoruri. Leagă alianţe, apar noi parteneriate de afaceri, dar gândul unei achiziţii importante, cum ar fi o casă, nu îi dă pace, de aceea face mai multe drumuri la bancă.

Sarcinile de la job nu îi sunt tocmai pe plac, dar nu ezită să le ducă la îndeplinire. Leii au în general problemele cu oasele, de aceea calciul nu trebuie să lipsească din regimul lor de viaţă.

Călătoriile nu sunt recomandate în această lună.

Fecioara

Fecioarele au toata şansele să îşi schimbe jobul în această lună, pentru că ideile lor nu trec neobservate. Această ascensiune în carieră vă poate aduce venituri mult mai mari.

De asemenea, relaţia cu partenerul de viaţă va fi una excelentă. Vă bucuraţi împreună de câteva seri magice, iar pasiunea atinge cote maxime. Deşi este cunoscută pentru timiditatea ei, Fecioara ştie cum să ajungă la inima partenerului şi să condimenteze relaţia.

În general, te agiţi mult pentru casă sau pentru o achiziţie imobiliară.

Sănătatea v-ar putea pune unele probleme până pe data de 20 martie.  De aceea, ar fi de preferat să nu vă implicaţi în foarte multe proiecte şi să vă păstraţi energia pentru lucrurile care contează.

Balanţa

Balanţele fac totul pentru a-şi atinge obiectivele, chiar dacă planetele nu le sunt favorabile. Viaţa la birou le întinde rezistenţa. Sentimental, Balanţele nu stau foarte bine în această lună. Dacă au un conflict deschis cu partenerul, ar putea ajunge chiar la divorţ. Dacă pot face un compromis, se pot gândi chiar la un copil.

Situaţia monetară a Balanţelor va fi delicată până la data de 21 a lunii, dar va suferi o îmbunătăţire remarcabilă după aceea. Acest fapt îi va obliga pe nativi să limiteze activitaţile financiare şi să reducă cheltuielile. Viaţa profesională a Balanţelor va fi plină de provocări, dar vor fi încărcate şi cu responsabilităţi suplimentare.

Aspectele planetare nu sunt favorabile pentru diete drastice şi cure de detoxifiere.

Scorpionul

Scorpionii pot întâmpina anumite probleme financiare în această lună. Lucrurile se mişcă încet, dar rezistenţa nu le lipseşte.

Puteţi să renunţaţi pentru ceva timp la preocupările legate de familie şi să vă concentraţi asupra carierei.

Nu lăsaţi problemele să vă afecteze sănătatea.

Acordaţi mai multă atenţie stomacului, sânilor şi inimii. Vestea bună este că sănătatea devine o prioritate pentru Scorpioni după data de 24martie.  Aceştia sunt dispuşi să adopte un alt regim de viaţă.

Dacă Scorpionul este singur, are toate şansele să încheie acest an în acelaşi stadiu. Dacă este implicat într-un parteneriat amoros, poate finaliza anul lângă aceeaşi persoană.

Săgetătorul

Săgetătorii testează o relaţie care are şansa să le schimbe viaţa pe termen lung. Dragostea îi urmăreşte în această lună.

Multe negocieri sau proiecte încep acum să avanseze. Lucraţi din greu pentru câştiguri până pe 22 martie. După această dată finanţele se consolidează şi începeţi să cunoaşteţi prosperitatea.

Săgetătorii au entuziasm şi viziune, dar şi o poftă nebună de transformare, iar treptat încep să vadă lumina de la capătul tunelului.

Sunt avantajaţi cei care lucrează în domenii legate de comunicare, comunicaţii, comerţ, educaţie.

Săgetătorii au tendinţa de a fi cheltuitori, de aceea ar fi bine îşi ţină în frâu pofta de a achiziţiona tot timpul câte ceva. Sănătatea nu pune probleme deosebite.

Capricornul

Chiar dacă toată lumea îşi ia din când în când o pauză, Caprionul continuă să alerge. Şi aşa va proceda şi în această lună. Trăiţi pe repede înainte şi sunteţi copleşit de progresul pe care îl faceţi. Investiţiile riscante dau profituri bune, aşa că vă puteti aştepta la bani din surse necunoscute în martie 2018.

Familia vă încurajează activităţile financiare. Venus vă face mai atractiv în această lună, aşă că emanaţi un oarecare magnetism. Se anunţă şi o vacanţă surpriză. Vă veţi bucura de un sejur într-un loc idilic împreună cu soţul sau partenerul dvs.

Dacă sunteţi în cautarea unei jumătăţi, astrele vă ajută să găsiţi marea dragoste. Sănătatea este bună, dar nu uitaţi să faceţi mişcare.

Vărsătorul

Vărsătorii se pregătesc să facă o schimbare majoră. Asta înseamnă că îşi vor folosi abilităţile într-un nou proiect, îşi vor schimba locul de muncă sau vor începe o relaţie.

Situaţia monetară va fi sub control în această lună. Câştigurile pot fi îmbunătăţite, asta dacă renunţaţi la cheltuielile neprevăzute.

Relaţia sentimentală pe care o aveţi trece prin câteva furtuni în prima parte a lunii, dar, după data de  21 martie, totul revine la normal şi sentimentele dintre voi sunt tot mai solide. Contează să discutaţi, să vă împărtăşiti trăirile.

Cei singuri ar putea bifa o alianţă romantică. Sănătatea nu pune probleme deosebite, dar vă simţiţi tot mai obosiţi şi organismul pare să nu vă mai asculte. Stomacul şi ficatul necesită o atenţie deosebită.

Peştii

Aceasta este luna în care visele Peştilor devin realitate. Magia este în aer, dar e esenţial să crezi în miracole. După ce aţi petrecut mult timp jucând jocul victimei, începeţi o nouă viaţă.

În general, vă aşteaptă o sumedenie de momente fericite în această lună. Vă concentraţi pe carieră, dar nu ar fi rău să riscaţi mai mult şi în alte domenii de activitate.

Nativul acestei zodii visează la o relaţie de durată, iar în martie iubirea pare să fie de partea lui. Sarcasmul pe care Peştele îl afişeză, care de multe ori este contestat de ceilalţi, rămâne arma sa de seducţie.Cei singuri au parte de surprize romantice.

Câştigurile financiare vor atinge un nivel maxim după data de 20 martie. Succesul în carieră este uimitor.

Peştii pot acuza o alergie la un anumit medicament în acestă lună. Ba mai mult, pentru că se lasă de multe ori pradă emoţiilor, se pot confrunta deseori cu anxietatea. Alcoolul nu reprezintă însă o soluţie la presiunea în care trăiesc.