Horoscop martie 2015

Luna martie le aduce nativilor din zodia Peştilor momente de neuitat alături de cei dragi. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Tauri, care vor întâmpina ceva probleme în relaţia de cuplu. Vezi ce-ţi rezervă astrele în luna martie!
  • Publicat:

Peşti

Pentru tine luna martie este luna schimbărilor şi, împreună cu tine, se vor schimba şi cei din jurul tău. În prag de primăvară, vei da naştere unor amintiri frumoase alături de cei apropiaţi. La job concentrează-te pe nevoile şi aspiraţiile tale şi ignoră-ţi concurenţa.

Berbec

Martie va fi pentru tine o perioadă pozitivă. La serviciu, te vei simţi motivată să-ţi atingi obiectivele. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, cu siguranţă te vei afla sub influenţa negativă a unuia sau mai multor prieteni. În viaţa sentimentală, greşelile partenerului îţi pot afecta starea de bine.

Taur

În sfera businessului vor exista numeroase oportunităţi de îmbunătăţire a situaţiei tale financiare. Totuşi, Venus îţi va îngreuna destul de mult activitatea, însă numai dacă poziţia ocupată de tine este una de conducere. Situaţia rămâne la fel de complicată şi în cuplu. Decât să vă faceţi rău unul altuia, mai bine ar fi să vă opriţi.

Gemeni

La finalul primei decade a lunii, vei avea o şansă unică de a te face remarcată la locul de muncă. Poate fi vorba de o sarcină de lucru sau o idee foarte bună. Din cauza lui Venus îţi va fi dificil să menţii lucrurile sub control în cadrul relaţiei de cuplu. Iubitul tău îţi poate spune nişte cuvinte pe care nu trebuie să le laşi să te afecteze.

Rac

Luna martie este pentru tine una extraordinară când vine vorba de carieră. Dacă lucrezi pe cont propriu vei reuşi să obţii contract  nesperat de avantajoase. Dacă eşti angajată te aşteaptă o promovare, o creştere salarială. În viaţa sentimentală vorbim despre decizii importante care nu te afectează doar pe tine.

Leu

Martie vine fără schimbări majore în viaţa ta. Totuşi, dacă îţi ieşi din ritm, pot apărea probleme. La job concentrează-te pe ce ai de făcut şi nu oferi nimănui ocazia să te critice. În viaţa de cuplu încearcă să nu grăbeşti lucrurile. Dacă ai plănuit o vacanţă pentru această perioadă, cel mai bine ar fi să renunţi.

Fecioară

În sfera profesională, lucrurile se prezintă bine. Vei reuşi să-ţi duci la final toate proiectele şi chiar să demarezi unele noi. În viaţa sentimentală situaţia stă complet diferit. Există riscul să fii nevoită să pui punct unei relaţii însă nu din vina partenerului, ci din cauza greşelilor tale din trecut.

Balanţă

În luna martie ascultă-ţi inima. Ia decizii şi acţionează aşa cum simţi. Prima lună de primăvară poate fi o perioadă pozitivă pentru tine, mai ales dacă ştii exact ce vrei. La serviciu nu vei avea parte de prea multă susţinere însă, cu calm, vei reuşi să-ţi atingi obiectivele. Totul va depinde de tine.

Scorpion

Luna martie înseamnă pentru tine evoluţie în carieră. Indiferent de nivelul la care te afli, vei putea să faci un pas înainte. Nu te teme să preiei iniţiativa. În viaţa sentimentală cel mai important rol îl vor juca diplomaţia şi carisma ta. Încearcă să nu-ţi provoci partenerul, nici măcar în glumă.

Săgetător

La locul de muncă trebuie să fii foarte atentă, atât la colegii cu care te afli în competiţie cât şi la partenerii de afaceri. Nici pe plan sentimental nu trebuie să te aştepţi la victorii semnificative. Acordă toată răbdarea şi atenţia partenerului tău deoarece este posibil ca acesta să parcurgă o perioadă mai dificilă.

Capricorn

La serviciu încep să se vadă rezultatele muncii şi ale deciziilor tale. Nivelul energiei şi concentrării tale este unul maxim iar aceasta nu poate să însemne decât succes. În relaţia de cuplu, însă, păşeşti pe gheaţă subţire. Orice cuvânt spus pe un ton greşit poate provoca un conflict cu persoana dragă.

Vărsător

La job astrele sunt de partea ta. Acum ai toate şansele să demarezi businessul pe care ţi l-ai propus ori, din contră, să refuzi o afacere care nu-ţi aduce beneficii în favoarea uneia noi. În dragoste pregăteşte-te pentru tot ce e mai frumos. Partenerul tău va vrea să ducă relaţia la un nou nivel. Se întrevede şi o frumoasă vacanţă în doi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum te afectează eclipsa solară
Cum te afectează eclipsa solară
Recomandare video
Chips-uri din Salam Săsesc și Corndog cu Crenvurști din Piept de Pui