Horoscop mai 2021. Scorpionii se îndrăgostesc, Peștii se bucură de realizări mărețe

Află ce prezic astrele în luna mai. Horoscop mai 2021. Scorpionii se îndrăgostesc, Peștii se bucură de realizări mărețe pe toate planurile.
  • Publicat:
Horoscop mai 2021. Scorpionii se îndrăgostesc, Peștii se bucură de realizări mărețe
Foto: shutterstock

Află ce prezic astrele în luna mai. Horoscop mai 2021.

BERBEC

Ar fi bine să amânați afacerile planificate pentru următoarea perioadă pentru că este posibil să întâmpinați dificultăți de comunicare. Reacționați la impuls și sunt șanse mari să vă simțiți neînțeles, iar asta pentru că nu aveți răbdare.

TAUR

În luna mai sunteți surescitat și tentat să vă opuneți aspirațiilor afective sau să deturnați cursul acestora. Legați noi prietenii și vă veți bucura de o dispoziție pe care de mult o așteptați.

GEMENI

Luna mai vine cu multe reușite pe toate planurile. Veți finaliza cu succes toate proiectele la care lucrați de ceva timp și veți avea mai mult timp pentru cei dragi. Nu vă simțiți bine pentru faptul că i-ați neglijat pe cei din jur, motiv pentru care vă pregătiți de vizite și activități.

RAC

Este o lună a marilor surprize. N-ar fi exclus ca cineva din familie să se implice cu succes în rezolvarea problemelor dumneavoastră de serviciu. Aveți nevoie de o vacanță, mai ales că la locul de muncă lucrurile sunt într-o continuă ascensiune. Șefii sunt mulțumiți de munca dumneavoastră și este posibil să vă surprinză cu un salt în carieră.

LEU

Accentul din această perioadă va cădea pe relațiile de parteneriat, ceea ce este posibil să se prezinte în noi variante. Nu ezitați să vă surprindeți persoana iubită, mai ales dacă vă doriți să faceți acest lucru, dar vă împiedică teama de eșec.

FECIOARĂ

Apar modificări neprevăzute în programul dumneavoastră de lucru și trebuie să vă adaptați cât mai repede. S-ar putea să treceți o perioadă obositoare, ceea ce înseamnă că aveți nevoie și de repaus și să vă încărcați bateriile.

Horoscop mai 2021

BALANȚĂ

Luna mai este o lună rodnică ce vă inspiră multă siguranță în plan financiar. Aveți șansa unor cumpărături utile prin care vă măriți confortul casnic.

SCORPION

Persoana iubită este alături de dumneavoastră și vă invăluie cu multă afecțiune. Este o perioadă ideală pentru a vă îndrăgosti dacă nu ați făcut-o deja. Veți naște povești frumoase de iubire, exact ca-n filme.

SĂGETĂTOR

Vi se propune o colaborare care ar putea determina o schimbare importantă în viața dumneavoastră. Consultați-vă cu partenerul de viață și nu mai permiteți fricilor să vă stea în cale și să scăpați orice oportunitate printre degete.

CAPRICORN

V-ați făcut multe planuri pentru următoarea perioadă, însă puține dintre ele le veți putea duce la bun sfârșit. Solicitările familiale vă răpesc tot timpul, motiv pentru care trebuie să începeți să spuneți cum vă simțiți.

VĂRSĂTOR

Intuiția vă ajută să faceți schimbări importante la locul de muncă, dar e necesară și sacrificarea timpului liber. Oricât de greu vi s-ar părea la început, vă veți adapta noului drum pe care porniți.

PEȘTI

Lumea vă întâmpină cu un alt aer în această lună. Mai exact, primiți laude și aprecieri sincere pentru că ați realizat ceva măreț.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”