Horoscop iunie 2019: vacanţe neaşteptate şi trădări la locul de muncă

Horoscopul lunii iunie vine cu veşti fantastice pentru nativii din zodiac, fie că vorbim de dragoste, carieră sau viaţă socială.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horoscop iunie 2019: vacanţe neaşteptate şi trădări la locul de muncă
FOTO: 123rf.com / Horoscop iunie 2019: vacanţe neaşteptate şi trădări la locul de muncă

Luna iunie este ideală pentru noi proiecte, iubiri şi realizări pe plan profesional. Nativii din zodiac se vor putea bucura de veşti uluitoare, dar pentru asta trebuie să-şi răpească din puţinul timp pentru a-l oferi familiei şi persoanelor dragi din jurul lor. Pentru mulţi dintre ei se anunţă vacanţe neaşteptate, dar şi riscul de a fi ”jucaţi” pe la spate de colegi de serviciu.

Horoscop iunie 2019- BERBEC

Profesional, sunteţi cam nemulţumiţi şi asta ar putea genera neînţelegeri cu colegii. În luna iunie, calităţile dumneavoastră de conducător ca şi clarviziunea de care dispuneţi din plin vor fi de-a dreptul de admirat. La finalul lunii, două bucurii se vor ivi, fără evenimente trepidante. Ambele pot proveni din familie sau din cercul de prieteni. În schimb, la începutul lunii iunie, un incident neaştepătat vă va da peste cap planurile. Este ceva complet neprevăzut, ce dă buzna peste dumneavoastră ca o bombă explodată din senin. Aveţi ocazia de a vă pune în practică ideile, iar ocaziile norocoase care se ivesc vă ajută să vă îndepliniţi o bună parte din planurile pe care le aveţi.

Horoscop iunie 2019- TAUR

La locul de muncă, veţi afla lucruri interesante, care vă vor putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Chiar dacă începeţi luna cu un buget sub aşteptările dumneavoastră, veţi constata cu uimire constata cu uimire, că acesta se va reface începând cu primele săptămâni. Comunicarea cu prietenii va funcţiona excelent. Aveţi ocazia să vă întâlniţi şi să călătoriţi împreună. Aveţi nevoie de atenţia celor dragi, vă simţiţi singur şi numai prezenţa celor care ţin la dumneavoastră vă poate remonta. Este o lună plină de dragoste şi gesturi de afecţiune, în care vă veţi simţi copleşit de atenţia partenrului.

Horoscop iunie 2019- GEMENI

În sfârşit, o atmosferă calmă şi armonioasă se instalează în căminul dumneavoastră. Este momentul să începeţi să vă redecoraţi casa. Pe parcursul zilei, familia va ocupa un loc important în atenţia dumneavoastră. S-ar putea să aibă loc o împăcare. Traversaţi o perioadă excelentă în plan sentimental. Toate neplăcerile vor fi date uitării şi vă veţi simţi ca în primele zile. Vă simţiţi bine în colectivul dumneavoastră, în mediul în care vă aflaţi, sunteţi o prezenţă populară şi simpatizată de ceilalţi. Munciţi mult la serviciu, cu multă conştiinciozitate care vă pune într-o lumină favorabilă faţă de colectiv.

Horoscop iunie 2019- RAC

Treceţi printr-o perioadă frumoasă a vieţii dumneavoastră chiar dacă sunteţi mai capricioşi decât de obicei. Sunteţi vioi şi înzestraţi cu un magnetism deosebit, astfel că cei din jur sunt fermecaţi de dumneavoastră. Luna iunie ar putea să fie cea mai benefică din întregul an. Veţi avea tot ce îşi poate dori cineva: optimist, famerc, energie şi diplomaţie. Începutul lunii însă, se anunţă plin de stres şi agitaţie, nu mai ştiţi cum să faceţi faţă tuturor sarcinilor care apar şi cad toate deodată pe umerii dumneavoastră. Simţiţi că aţi ajuns într-un punct mort din care nimic nu se mai urneşte. Veţi avea parte de multe piedici şi întârzieri în activitatea de zi cu zi.

Horoscop iunie 2019- LEU

Pe plan personal, în luna iunie vă puteţi bucura de armonie şi de bună înţelegere cu toţi membrii familiei. Seara vă veţi găsi într-o stare contemplativă. Veţi încerca o revizuire completă a ideilor şi a planurilor de viaţă. O veste de la cineva aflat pe alte meleaguri vă va pune pe gânduri. Nu este exclus nici să primiţi o invitaţie pentru o călătorie. Cariera, banii, afacerile personale sunt principala dumneavoastră preocupare. Familia va cădea pe locul doi, dar numai pentru o vreme. Lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru dumneavoastră la serviciu. E posibil să simţiţi că vă îndreptaţi spre un mare succes.

Horoscop iunie 2019- FECIOARĂ

Se pare că în luna iunie intenţionaţi să faceţi multe lucruri deodată. Această nerăbdare ar putea să vă creeze o stare de tensiune. Aveţi de gând să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp şi nerăbdarea vă ţine în tensiune. Este o lună pasivă în care daţi dovadă de o imensă indiferenţă faţă de tot ce vă înconjoară. Nu este o perioadă prea limpede, peste relaţia dumneavoastră de suflet planând o atmosferă apăsătoare, ca şi cum aţi fi implicat într-un conflict.

Horoscop iunie 2019- BALANŢĂ

Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza colaborării dificile cu partenerul dumneavoastră de afaceri. Nu ezitaţi să vă puneţi în practică proiectele profesionale sau financiare şi, nu uitaţi, puţină discreţie n-ar strica. O veste mare chiar în primele ore ale lunii vă va deschide o nouă direcţie de acţiune. În luna iunie vă aşezaţi numai pe dumneavoastră în prim plan şi vă comportaţi de parcă aţi fi centrul universului.

Horoscop iunie 2019- SCORPION

Comunicaţi şi cooperaţi foarte bine cu superiorii dumneavoastră, iar la rândul lor, ei sunt foarte receptivi faţă de dumneavoastră. Din cauza anturajului, puteţi discuta în contradictoriu cu persoana iubită. Astrele vă vor zâmbi în plan financiar. Primiţi veşti din străinătate sau pregătiţi o călătorie mai lungă. Oricare variantă vă va aduce o reuşită financiară. Nu reuşiţi să vă debarasaţi de stres. Încă mai aveţi o mare povară pe umeri care vă cere şi azi toată atenţia. Nu este exclus ca în luna iunie să prindeţi în mrejele iubirii o persoană care vă place de vreme îndelungată, dar care până acum nu a avut ochi pentru dumneavoastră.

Horoscop iunie 2019- SĂGETĂTOR

Doriţi să vă petreceţi ziua alături de cei dragi şi să evitaţi locurile aglomerate şi zgomotoase. Posibilităţile de progres sunt limitate, dar veţi găsi şi de data aceasta o portiţă de scăpare. În plan profesional, aţi putea finaliza o lucrare pe care aţi început-o de mai multă vreme şi de la care aproape că nu mai speraţi nimic. Nu vă implicaţi în niciun fel de investiţii sau cheltuieli majore, căci riscul de a pierde totul este foarte mare! Este o perioadă agitată, când va trebui să înfruntaţi mai multe afronturi din partea partenerului.

Horoscop iunie 2019- CAPRICORN

Ocupaţi-vă mai mult de situaţia dumneavoastră financiară pentru că nu staţi prea bine la acest capitol. Este posibil să aveţi probleme pe linie profesională. Pot apărea neînţelegeri cu şefii. Pentru dumneavoastră, prima jumătate a lunii iunie va prezenta unele riscuri. Este posibil să întârziaţi la serviciu. Acest lucru va stârni nemulţumirea şefului. Se iveşte ocazia să vă asociaţi într-o afacere sau vi se propune un nou loc de muncă. Vă sfătuim să nu luaţi o hotărâre definitivă. Este posibil să plecaţi într-o călătorie, chiar dacă aceasta nu era în planul dumneavoastră.

Horoscop iunie 2019- VĂRSĂTOR

În domeniul afacerilor, puteţi semna acte sau să încheiaţi contracte. Relaţiile cu autorităţile se derulează fără probleme. Hotărârea şi dinamismul de care daţi dovadă astăzi vă va ajuta să vă terminaţi treburile în timp record. Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită. Programul dumneavoastră suferă modificări neaşteptate, dar nu este cazul să vă faceţi griji, pentru că schimbările vă sunt favorabile. Finalul lunii iunie este favorabil pentru încheierea unor activităţi de mult începute, precum şi rezolvarea unor probleme familiale.

Horoscop iunie 2019- PEŞTI

Aveţi de gând să vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi văzut-o de mult timp şi nerăbdarea vă ţine pe jar. Aflaţi de casatoria unui prieten, ori de o altă celebrare importantă la care bineînţeles sunteţi şi dumneavoastră invitaţi. Puneţi-vă la bătaie inteligenţa, perseverenţa şi puterea de muncă, căci în luna iunie şefii vor fi cu ochii pe dumneavoastră şi vă vor cere imposibilul. În prima jumărare a lunii puteţi avea neplăcuta surpriză de a afla că un coleg încearcă să vă submineze pe la spate, deoarece vă doreşte postul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Horoscop iunie 2019
Horoscop iunie 2019
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân