Horoscop detaliat – Septembrie 2014

Berbec

Dragoste

În luna septembrie, astrele au grijă ca relaţiile de cuplu să meargă ca pe roate, astfel că dacă ai deja un partener, nu ai nici un motiv de îngrijorare la capitolul dragoste. Nativii singuri vor avea şi ei parte de surprize luna aceasta. Dacă nu te afli deja într-o relaţie, vei avea cu siguranţă oportunitatea de a întâlni pe cineva luna aceasta.

Carieră

Relaţiile cu colegii merg din ce în ce mai bine, munca în echipă fiind singurul lucru care te preocupă în această perioadă. Ai posibilitatea de a termina proiectele începute pe cont propriu şi de a începe altele alături de persoane noi.

Sănătate

Nici la capitolul sănătate nu întâmpini probleme. Din contră, astrele te ajută luna aceasta să rezolvi mai uşor unele probleme legate de sănătate pe care le ai de ceva timp deja. Stilul de viaţă sănătos pe care l-ai avut în ultimul timp începe să îşi arate roadele!

Bani

Financiar vorbind, nu ai nici o problemă. Cu toate acestea, ar trebui să îţi împarţi bugetul cu o mai mare atenţie, pentru a nu te îngropa în datorii inutile. Câştigurile lunare ar trebui să fie suficiente încât să nu ai nevoie de nici un fel de ajutor.

Pagina 1 din 12
Horoscop Octombrie 2014
Horoscop Octombrie 2014
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice
Recomandări: