Horoscop Octombrie 2014

Balanţă

Dragoste

Dacă eşti singură, luna octombrie îţi va scoate cu siguranţă în cale jumătatea! Planetele s-au aliniat astfel încât să se asigure că vei întâlni, în sfârşit, persoana potrivită! Dacă eşti deja într-o relaţie, lucrurile vor merge mai bine ca oricând. Oficializarea relaţiei nu este un eveniment exclus în această perioadă.

Carieră

Chiar dacă lucrurile nu ies exact cum ai plănuit, nu trebuie să te panichezi! Până la finalul lunii toate problemele legate de muncă se vor rezolva, ba chiar vei avea ocazia să obţii o promovare sau o colaborare pe care o aşteptai.

Sănătate

Energia este la cote maxime, dar ai o nelinişte care nu te lasă să te bucuri de fiecare zi aşa cum ar trebui. Dacă este o problemă personală, încearcă să o rezolvi, iar dacă este ceva fizic, dă o fugă la medicul tău pentru a găsi o rezolvare!

Bani

Din punct de vedere financiar, totul merge ca pe roate. Nu întâmpini nici o problemă la acest capitol şi se anunţă venituri neaşteptate!

Pagina 1 din 12
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Horoscop noiembrie 2014
Horoscop noiembrie 2014
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă