Horoscop decembrie 2021

Află ce prezic astrele în luna decembrie a anului 2021. Horoscop decembrie 2021.
  • Publicat:
Horoscop decembrie 2021
Foto: pixabay

Află ce prezic astrele în luna decembrie a anului 2021. Horoscop decembrie 2021.

Horoscop decembrie 2021

BERBEC

Traversați o perioadă în care vă simțiți lipsiți de energie, deși aveți multe lucruri de rezolvat, atât la serviciu, cât și acasă. Trebuie să îmbunătățiți relațiil cu cei din jur, în special cu persoana iubită.

TAUR

În dragoste, pregătiți-vă pentru câteva reproșuri. Deși se apropie sărbătorile de iarnă, aveți tendința să vă sabotați singuri această perioadă magică, iar asta pentru că în relațiile familiale aveți tendința de a vă gândi numai la dumneavoastră.

GEMENI

Este posibil să primiți vești de la rude îndepărtate sau să faceți planuri de călătorie alături de familie. Este o ocazie ideală să vă mai relaxați și să vă detașați de muncă.

RAC

Starea materială a lunii decembrie este stabilă și satisfăcătoare. Ce înseamnă asta? Vă simțiți în siguranță cu banii pe care îi aveți și dați dovadă de o prudență excesivă. Nu vă zgârciți, totuși.

LEU

În luna decembrie puteți călători mai mult ca de obicei sau puteți fi nevoit să faceți mai multe drumuri scurte din cauza unor probleme apărute din senin. Nu disperați!

FECIOARĂ

Sunteți neatent în relația cu persoanele oficiale și vă purtați copilărește, ceea ce nu lasă o impresie prea serioasă asupra dumneavoastră.

BALANȚĂ

În plan sentimental vă așteaptă mari bucurii în cuplu. Este o perioadă care vă aduce schimbări cu totul deosebite, pe care nu le veți uita ușor.

SCORPION

În luna decembrie sunteți predispus la o stare de hipersensibilitate și de confuzie, ceea ce ar putea să ducă la accentuarea stării dumneavoastră de nervozitate.

SĂGETĂTOR

Întâlnirile și discuțiile pe care le veți purta în luna decembrie vor fi fructuoase. Ceea ce veți face vă va marca reputația pentru mult timp de acum încolo.

CAPRICORN

Relațiile cu partenerul de viață s-ar putea să fie puțin tensionate din cauza unei rude mai în vârstă caare se va amesteca în problemele familiale.

VĂRSĂTOR

Colaborarea excelentă pe care ați avut-o în ultima perioadă cu un partener de afaceri se materializează în luna decembrie prin finalizarea unei lucrări.

PEȘTI

În luna decembrie veți avea un succes nesperat în ceea ce privește ascensiunea socială. Ambiția de care dați dovadă va atrage prieteni adevărați.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan